Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostihoz gaz nagyon szőrös farokkal menni?
Vagy esetleg van olyan prosti is aki nem borotvalja tehat szoros a puncija ?
Privatba is irhat akinek van tapasztalata
Persze hogy az...ha vállalnak kétlem hogy natúr franciát kapnál. Annyi szőrrel nem hadakoznak. Sokan ki is írják, ha a gyep nem gondozott korlátozottak a lehetőségek.
Telefonon előtte kérdezz rá az a biztos.
Persze hogy vannak olyan prostik akik nem borotválják lent. Ezt ki is írjak mindig, vagy ott az adatlapon a szőrzet.
Én se nyalok ki olyat akkor
#3-as: full szőrös farokkal számtalan natúr franciát kaptam már. 15 év alatt egyetlen egy kérdezte, hogy miért nem borotválom, de ő sem csinált gondot belőle. A szőr miatti viszautasítások száma: 0 azaz NULLA.
Amúgy sem értettem sose az ilyen kislányos vinnyogásokat, hogy "fuuujjjj szőr, nem szeretnék szőrt köpködni..." Szerintem az ilyen még nem látott farkat élőben, és nem tudja, hogy a faroknak csak a töve szőrös, maga a farok nem :D Mondjuk mélytorkozásnál lehet probléma, de arra nbem sokan képesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!