Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen ember az aki prostihoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ember az aki prostihoz jár?

Figyelt kérdés

2022. szept. 6. 19:49
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
89%
Általában véve tudja, hogy ezeket a dolgokat kielégítem mással, de konkrétumokat soha nem tud, mivel elég diszkrét vagyok, ő meg örül, hogy nem nyaggatom.
2022. szept. 6. 20:25
 12/64 anonim ***** válasza:
64%
Ha az asszony tudja, onnan kezdve magánügy... HA gumi is van mindig, tehát nincs extra ajándék.
2022. szept. 6. 20:30
 13/64 anonim ***** válasza:
68%

Egyik haverom prostizik. Raadásul cigányokkal. Mutatott róluk fotót. Mit ne mondjak... mint kiderült drogos is az egyik prosti.

Haver megszokta a lélektelen szexet, megszokta a mű nyögéseket, megszokta sz oh bébi szlogent, és nem is érti, miért fullad minden kapcsolata kudarcba a normális értékrendű nőkkel. Neki már az az alap sajnos, hogy a kapcsolat elején közli hogy ő hármasozni akar majd, hogy nem bánja a swingert sem. Normális nők undorodnak is tőle, és totál nem érti hogy miért. Hiába mondtuk neki, hogy rossz vége lesz a prostizásnak, nem hiszi el. Namármost a prostik rávették mindenre. Haver ott tart, hogy már férfit is leszopott valamelyik prosti bulijában.

2022. szept. 6. 20:40
 14/64 anonim ***** válasza:
73%

8

Gondolom a párod háta mögött csalod. Az ilyet úgy hívják féreg. :)

Inkább hagyd el, de ne legyél gerinctelen.

2022. szept. 6. 20:41
 15/64 anonim ***** válasza:
72%
14, ezt adok ha így van. Mármint a szidalmat, de én inkább azt mondanám hogy gyáva, sunyi, gyerekes és megalkuvó
2022. szept. 6. 20:43
 16/64 anonim ***** válasza:
83%
Hát amit 13 ír, annak instán esély sem az a nő, aki normális. :D
2022. szept. 6. 20:43
 17/64 anonim ***** válasza:
100%

15,

Pénzem bármelyik ilyen nőt megkaphatja. De sárm nélkül egy olyan nőt, aki nem fekszik le mindenkivel, értelmes és szép is, azt már kétlem. Messze kerülik az ilyeneket.

Igazad van, így kellett volna írnom nekem is. :)

2022. szept. 6. 20:45
 18/64 anonim ***** válasza:
93%
Srácok, teljesen más dinamikája van egy kapcsolatnak különböző életszakaszokban. Mi már túl vagyunk 10 monogám éven, még mindig szeretjük és kívánjuk egymást, de időnként kell az extra, a fűszer. Ezt felnőtt ember módjára megbeszéltük, és ha vannak is ilyen ügyeink, azokat diszkréten intézzük, es nem vagyunk frusztrált.m civakodó idióták a mindennapokban.
2022. szept. 6. 20:49
 19/64 anonim ***** válasza:
30%
18-as: túlbagyunk már 10 monogán éven. És ez így szerinted magyarázatvés indok a prostizásra.
2022. szept. 6. 20:51
 20/64 anonim ***** válasza:
33%
Hát nem tudom. Durva, hogy egyre kevesebb a pár, akik maguk között tudják ezt intézni, harmadik személy nélkül. Akkor nem értem hogy lehet a kapcsolatot monogámnak nevezni. Ez így egy picit mellébeszélés.
2022. szept. 6. 20:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!