Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ember az aki prostihoz jár?
Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 19:49
52/64 anonim válasza:
49. Ez nem olyan nagy fétis, hogy aki nyitott lenne, ne tenné meg. Mondjuk ez nekem jobban fájna lelkileg mint az adott férfinak. Pedig volt, hogy majdnem eltörtem egy veszekedés miatt ex barátom könyökét.
53/64 anonim válasza:
Az más. Nem jó a megalázást, amire néha vágyunk, bevinni egy kapcsolatba
54/64 anonim válasza:
De akkor így nem igazán lesz kapcsolatotok sem. Hát kinek mi számít.
55/64 anonim válasza:
Figyelj, nem ítélem el! Én sem vagyok hibátlan, nincs jogom ez alapján megítélni.
56/64 anonim válasza:
52.: #49 vagyok. Van ennek a játéknak egy izgibb fajtája is, a hölgy egy gerendára szíjaz, terpeszben, lábak és karok lefelé. Egy lovaglópálcával kapom az ütéseket, egyre erősebben. A fájdalomtól vonaglik az ember, de ahogy mozog, egyre jobban izgul. A hölgy ezt jól látja, pont akkor ver hatalmasakat a fenékre, mikor elmegyek. Utána már nem üt, figyelhetem a szép lila hurkákat, pár napig kegyetlenül fáj, de aztán jó visszagondolni a menetre, 5-6 hét múlva már megint emelem a telefont. Nem kifejezetten olcsó móka, de erre egy barátnőt/élettársat/feleséget megtanítani csaknem lehetetlen.
57/64 anonim válasza:
Megtanítani... te sem vagy százas utolsó. Úgy beszélsz egy emberi lényről, mint valami kutyáról. De tudod aki ahogy beszél egy másik emberről, az azt mutatja, hogy saját magáról mit gondol.
58/64 anonim válasza:
Én szoktam járni, másképp nem jutok nőhöz. Jól nézek ki, edzek is, de borderline miatt rossz a személyiségem. Másik ok, hogy internet, és játékfüggő vagyok, nincs idő csajozni.
59/64 anonim válasza:
Szerintem meg okos. Tudja, mit vár a pénzéért, és nem kell esetlegesen felesleges köröket futnia. Sokszor többe kerül egy barátnő, mint egy prosti, és még a szex sem garantált.
60/64 anonim válasza:
Menjen nyugodtan, ha kedve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!