Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak akkor mi is a jó ?
Rengeteg olyan kérdést olvastam hogy ilyen meg olyan alkat .
Bejön nem jön .stb
Hol fujjolták, hol oda voltak érte
És sokszor észre vettem h ugyanazok fujjolnak akik istenítenek egy éppen aktuális képen lévő női testet
Most akkor mi a jó ?
Vagy ennyire mind1 csak p*na legyen alatta ?
Ne a gyakoribol indulj ki. Itt nagyon furcsa dolgok vannak.
Nyilván minden egyes pasinak van egy vagy több kedvenc alkata de ez nem szentírás és pl egy jó személyiség vagy szép arc vagy szép popsi felül tudja írni az egészet. Én az átlagos vagy sportos alkatot kedvelem de vékony, kicsi vagy akár magas csajokbol is bőven láttam már olyat hogy hűha.
Ha csak a p*na lenne a lényeg akkor annyit mondanék, hogy a szépnek is olyan van mint a csúnyának.
Elmondok neked valamit így 30+ évesen. Tökmindegy, hogy milyen az alkata, legyen benne valami ami megfog.
Fb csoportokba is ez megy névvel arcai vagy kamu profilról
Csendes megfigyelő vagyok
Most vagy minden pasi hazudik
Vagy csak tényleg mind1 már nekik csak lyuk legyen
A személyisége, a kedvessége, a kisugárzása.
#6 jajj, egyeseket olyan könnyű néhány szép mondattal zsebre tenni...
ezt hívják úgy, hogy rózsaszín köd, tart maximum kb. néhány hónapig (amikor már nagyon hiányzott az életedből egy kapcsolat és évek óta álmodozol róla, hogy legyen valakid)
utána aztán észreveszed, hogy a személyisége mégsem olyan csodálatos, a testalkata pedig tökre nem jön be, miközben másoké nagyon
szóval tartós vonzalomhoz az a jó, ha belsőleg-külsőleg egyaránt alaposan egymásra vagytok kattanva.
9es teljes mértékben egyetértek.
Ez a tipikus az amikor ha nincs a a Paripa jó lesz a Szamár is..
Mént a pipa✅✅✅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!