Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyes pasiknak vékony barátnője/felesége van, de teltebbel lépnek félre?
Előre is bocsika, lehet hosszú lesz.
Következő a helyzet:
munkahelyen van egy csávó aki régóta hajt rám. Én jópárszor nemet mondtam, hisz felesége és gyerekei vannak, meg amúgy sem az esetem.
A feleségét élőben nem láttam csak képeken, de testre ilyen tipikus modell alkat. Magas, vékony, hosszú vékony lábak, keskeny csipő.
Én pedig alacsony vagyok (163 cm, 56 kiló), kissé széles a csipőm, kissé erősek a combjaim, a mellem természetesen nagy, kissé erős a fenekem is.
Én mindig szerettem volna pont ilyen alkat lenni mint a felesége, azt gondoltam ez tetszik a pasiknak, és mindig ezt hallgattam hogy igazából a pasik a vékonyakat szeretik, azért a modellek vannak felkapva. (És van a hírességek nagy részének vékony társa).
Komolyan komplexusos lettem, ahogy nézegettem a képeit.
Nem mondom hogy kövér lennék vagy duci, rendszeresen sportolok. De ha megfeszülök se tudnék úgy kinézni mint egy modell. ☹ Ha lefogyok se megy le a csipőmből, a combomból, se a csontjaimból.
Gimiben is sokat szenvedtem emiatt, korán kezdtem kikerekedni, és cukkoltak milyen kövér vagyok. A vékony lányokat istenítették.
Egy-két családtagom is beszólogatott ''egy nő legyen törékeny'' (anyukám és nagymamám vékonyak, én nem tudom kire ütöttem).
Ez a pasas folyamatosan írkált nekem, egyszer meg is kérdeztem, mit akar velem?? Mondtam neki, alacsony vagyok, széles a csípőm, vaskos a lábam, ott a modell alkatú neje.
Erre írta, így meg úgy kíván, megőrül a testemért és oda van a lábaimért is, beindítja a mellem, engem akar. Részletezte miket tenne velem.
Azt se lehetne mondani, hogy azért akarna kezdeni velem, mert nem jut neki más.
Objektívan egy jó pasi, bejön más csajoknak. Magas, inkább vékony, sötéthajú, kicsit délies beütése van. Az ízlésemhez képest kissé nyálgép.
De egy-két kolléganőm olvadt utána nekem, szerintük milyen állati jó pasi, és szerintük hülye vagyok mert nem élek ezzel a lehetőséggel (említettem nekik hogy hajt).
De könyörgöm, családos, semmiképp sem szeretném ezt. Gondolom ezeket a csajokat ez nem zavarná.
És én sose kellettem magam neki, elég félénk vagyok, önbizalom hiányos.
Nekem eszembe se jutott, hogy én bejöhetek neki, én csodálkoztam rajta legjobban. El se akartam hinni.
Főleg mikor láttam a neje hogy néz ki, aki stílusos is, elegáns, említette is róla hogy ''flancos''.
Én lenne esélye más lányoknál, egy-két pasi kollégám is mondta szerintük jóképű.
Nem értem egyszerűen, miért akar engem annyira, miért ilyen kitartó. Többször mondtam, hogy nem.
A pasik nagy része fele vagy negyed ennyire se kitartó, azok rögtön feladják.
Persze lehetséges, neki mindkét típus bejön, talán ilyen is van.
Csak én ilyet nem láttam, legtöbbször azt láttam pasiknál, egy féle típus jött be nekik. Vagy csak a vékonyak, vagy csak a kisportoltak, vagy csak a combos-bögyös-fenekes nők.
(És ez nem kamu történet).
Szóval, miért van ez? Létezik ez a jelenség amit kérdésemben írtam? Vagy arról van szó, mindkét típúst kedveli?
Én 25/N, ő nem olyan fiatal, olyan 40 körül van, 42-43-44 ilyesmi. A feleségét nem tudom, képek alapján 40 körül lehet ő is.
A trollok kíméljenek, értelmes válaszokat szeretnék.
Előre is köszönöm.
Nekem csak a vékony jön be, de több ismerősömnek is jóval szélesebb a skála. Akár nem csak (mindig) alak. Itt amúgy azért van egy kisebb korkülönbség, lehet az kissé dominánsabb a kérdés szempontjából.
Ő 40+, felesége is, te meg vagy 25. Most vagy csak kihasznál vagy dobná a feleségét egy fiatalabbra, lehet 20 másiknak leírta ezeket, köztük vagy te is. Döntsd el melyik a jobb... de ne legyen igazam, viszont nekem inkább ez jön le.
Szia!
Lehet, hogy olyasmi a pasi ízlés, mint nekem: Nincs ideálom, nincs olyan, hogy csak a vékony lányok jönnek be, vagy a teltek, esetleg a kövérek, vagy olyan, hogy a nagymellűek, nekem egyszerűen az a fontos, hogy az adottságai jól nézzenek ki együtt. Pl ha van egy vékonyka partnerem, és tetszik mondjuk az, hogy nincsenek bitang nagy mellei, de jön valaki, aki teltebb és ugye picit nagyobbak a mellei mint a "jelenlegi" partneremnek, attól még megtetszik, és hiába jönnek be a kicsi mellek, nem zavar a mellei mérete, mivel neki jobban állnak a nagyobb mellek, jobban néz ki úgy, hogy nagyobbak a mellei. De ez csak egy példa a sok közül, pl van egy csaj, neki lehet nem jönnek be az izmos pasik, hanem inkább az aputest, de ha van egy pasi akinek mondjuk jó a személyisége, esetleg szép a szeme vagy tudom is én és a csajnak megtetszik, akkor nem fogják őt zavarni a pasi izmai, sőt lehet kifejezetten tetszeni fog neki mivel annak a pasinak ez áll jól. Szóval a te esetedben lehet az a férfi is így van vele, egyszerűen te jobban bejössz neki, mivel az adottságaid sokkal inkább összeillenek és jobban állnak neked, mint a felesége esetében. De lehet még belső tulajdonság is az oka, pl ha olyan a kisugárzásod ami neki tetszik, vagy van bármi belső tulajdonságod ami őt nagyon bevadítja, akkor a külsőd is tetszeni fog neki, hiába alapjáraton nem azokat a lányokat szereti amilyen te vagy. Millió ok van még amiért vonzódhat hozzád és az annyira beindítja, hogy automatikusan tetszeni fog neki a külsőd. Lehet, hogy mindig is a teltebb nők tetszettek neki csak nem jött össze neki egyel sem, így maradt inkabb egy vékony nővel, viszont te pont az esete vagy így bepróbálkozik. De persze az is lehet, hogy a feleségéhez hasonló lányok, nők jellemezték az ízlését, de te annyira jól nézel ki, hogy megváltozott teljesen az ízlése. Erre is millió ok van ami megváltoztathatja az ember ízlését:D
EGyáltalán nem tetszik a vékony modell alkat.
Neked a leírásból jó a magasságod és a súlyod is.
Pont ez az ideális még egy 180-as férfinak is, mert kb egy fél fejjel vagy alacsonyabb és az a jó.
Nyilván van egy zsánerem, de ez nem azt jelenti, hogy más nővel el sem tudnám képzelni. Főleg, ha megismerem közelebbről. Ilyenkor már kevésbé számít, hogy mennyire passzol az ideálomhoz.
Volt egy lány, akinél kitartóan próbálkoztam. Ő hárított, mindent, nem értette, hogy miért tetszik nekem. Nem fogta fel, hogy számomra ő a tökéletes nő. Lehet, hogy veled is ez van.
Jó hosszú a magyarázásod...
Mert ki akarják próbálni a másikakkal is.
Mondok két lehetséges okot:
1) Attól hogy a vékony nők tetszenek neki, még a nőiesebb alkat is bejöhet.
2) Aki félre akar kúrni az a lehetőségeket nézi, a megbízhatóság számít és az hogy belemenjen a csaj.
Nekem is bejön többféle csaj. Nem csak a full magas vékonyak. Mostvegy alacsony kimondottan kövér csajg hajtok...igazából annyira nem tetszik de aranyos nem nyafog a sulya miatt és baromira érdekel sexuálisan...meg a segge,azt imádom.
Na de neked amúgy mi a problémád?
Felesége van ...szép hogy nem akarod őket szétrobbantani.
Ezt mondtad neki is?
Mert a folyamatos off,úgylátszik nem hatékony. Valami epic off kéne.
"Amig házas vagy felejtsel,es amúgysem jösszbe."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!