Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyes pasiknak vékony barátnője/felesége van, de teltebbel lépnek félre?
Előre is bocsika, lehet hosszú lesz.
Következő a helyzet:
munkahelyen van egy csávó aki régóta hajt rám. Én jópárszor nemet mondtam, hisz felesége és gyerekei vannak, meg amúgy sem az esetem.
A feleségét élőben nem láttam csak képeken, de testre ilyen tipikus modell alkat. Magas, vékony, hosszú vékony lábak, keskeny csipő.
Én pedig alacsony vagyok (163 cm, 56 kiló), kissé széles a csipőm, kissé erősek a combjaim, a mellem természetesen nagy, kissé erős a fenekem is.
Én mindig szerettem volna pont ilyen alkat lenni mint a felesége, azt gondoltam ez tetszik a pasiknak, és mindig ezt hallgattam hogy igazából a pasik a vékonyakat szeretik, azért a modellek vannak felkapva. (És van a hírességek nagy részének vékony társa).
Komolyan komplexusos lettem, ahogy nézegettem a képeit.
Nem mondom hogy kövér lennék vagy duci, rendszeresen sportolok. De ha megfeszülök se tudnék úgy kinézni mint egy modell. ☹ Ha lefogyok se megy le a csipőmből, a combomból, se a csontjaimból.
Gimiben is sokat szenvedtem emiatt, korán kezdtem kikerekedni, és cukkoltak milyen kövér vagyok. A vékony lányokat istenítették.
Egy-két családtagom is beszólogatott ''egy nő legyen törékeny'' (anyukám és nagymamám vékonyak, én nem tudom kire ütöttem).
Ez a pasas folyamatosan írkált nekem, egyszer meg is kérdeztem, mit akar velem?? Mondtam neki, alacsony vagyok, széles a csípőm, vaskos a lábam, ott a modell alkatú neje.
Erre írta, így meg úgy kíván, megőrül a testemért és oda van a lábaimért is, beindítja a mellem, engem akar. Részletezte miket tenne velem.
Azt se lehetne mondani, hogy azért akarna kezdeni velem, mert nem jut neki más.
Objektívan egy jó pasi, bejön más csajoknak. Magas, inkább vékony, sötéthajú, kicsit délies beütése van. Az ízlésemhez képest kissé nyálgép.
De egy-két kolléganőm olvadt utána nekem, szerintük milyen állati jó pasi, és szerintük hülye vagyok mert nem élek ezzel a lehetőséggel (említettem nekik hogy hajt).
De könyörgöm, családos, semmiképp sem szeretném ezt. Gondolom ezeket a csajokat ez nem zavarná.
És én sose kellettem magam neki, elég félénk vagyok, önbizalom hiányos.
Nekem eszembe se jutott, hogy én bejöhetek neki, én csodálkoztam rajta legjobban. El se akartam hinni.
Főleg mikor láttam a neje hogy néz ki, aki stílusos is, elegáns, említette is róla hogy ''flancos''.
Én lenne esélye más lányoknál, egy-két pasi kollégám is mondta szerintük jóképű.
Nem értem egyszerűen, miért akar engem annyira, miért ilyen kitartó. Többször mondtam, hogy nem.
A pasik nagy része fele vagy negyed ennyire se kitartó, azok rögtön feladják.
Persze lehetséges, neki mindkét típus bejön, talán ilyen is van.
Csak én ilyet nem láttam, legtöbbször azt láttam pasiknál, egy féle típus jött be nekik. Vagy csak a vékonyak, vagy csak a kisportoltak, vagy csak a combos-bögyös-fenekes nők.
(És ez nem kamu történet).
Szóval, miért van ez? Létezik ez a jelenség amit kérdésemben írtam? Vagy arról van szó, mindkét típúst kedveli?
Én 25/N, ő nem olyan fiatal, olyan 40 körül van, 42-43-44 ilyesmi. A feleségét nem tudom, képek alapján 40 körül lehet ő is.
A trollok kíméljenek, értelmes válaszokat szeretnék.
Előre is köszönöm.
Nagyjából ugyan ez az alkat vagyok én is, mint te. Nekem is volt annó egy ilyen esetem, de az már az erőszakos kategóriába esett. Fogdosott, simogatott is. Plusz, nem hogy pasiként, de emberként is nulla volt. Odaáig fajult a dolog, hogy kivettem egy nap szabit, felkerestem a feleségét, megmutattam neki az üziket, a küldött képeket. Utánna bementem a munkahelyre kiteregettem mindent a vezetőség előtt is. És hogy szép kerek legyen a történet, a férjem a házuk előtt várta, mikor haza érkezett. A felesége az ablakból nézte végig, hogy a fickót pépé veri. Mi lett a történet vége, azt nem tudjuk, mert a kiadós verés melett az elbocsájtás tényével is ért haza. Többet nem láttuk.
Tehát nyugodtan fenyegesd meg, hogy drasztikus lépéseket teszel, ha nem hagy békén. Szólj a vezetőségnek, és keresd fel a feleségét nyugodtan, hogy tisztába legyen, hogy kivel él együtt.
11 - itt a pali nem merészkedett odáig, mint nálad. Még nem kellene a fejét venni.
Mivel nős és gyerekei vannak, nem kezdenék vele komolyabb kapcsolatot, max egy szex.
Páran írtátok, hogy a korom miatt lehet hajt rám mert fiatal vagyok.
Miért, a kor magában elegendő? Lehetek akár megereszkedett (nem korfüggő), narancsbőrös, nem érdekes, mert fiatal vagyok?
Ezzel az erővel miért nem keres egy fiatal, de vékony lányt?
Mondjuk olyat mint a felesége fiatalabb változatban.
Annyiféle lány dolgozik nálunk.
#9, hogy beszélhetsz így róla, hogy nem ismered? Mi az hogy''szottyadt'' 40-es?
A 40 éves még nem számít olyan idősnek.
Az hogy valaki milyen kondiban van, nem feltétlen korfüggő.
Láttam már munkahelyen és utcán olyan huszon meg tizenéves lányt aki plöttyedt volt, és lógott mindene.
Ezzel szemben olyan 30-as meg 40-es nőt is akinek a fitt alakját 20 évesek is megirigyelhetnék.
Ez a ''szottyadt'' 40-es nő leélt a férjével több mint 10 évet, szült két gyereket akikről gondoskodott miközben dolgozott.
A pasik is megváltoznak a korral, sőt a legtöbb pasi (ez a pasas kivétel) a 40-es 50-es éveire pocakos lesz, megrondul, kopaszodik, stb.
Ezzel az erővel a házas nők is csalják meg a férjüket egy fiatal szépfiúval? Úgy, hogy közben két kisgyereke van? Képzelem ha ilyenről kirakna valaki kérdést mekkora savazást kapna a nő hogy mekkora ribizli.
Én nem ismerem a feleségét, de azért úgy éreztem sajnálom őt. Még ha az esetem is lenne a csávó, akkor sem.
Elképzeltem milyen rossz érzés lenne neki, ha egy nap bele olvasna a férje telefonjába és meglátná miket irkált nekem.....
Nem is értem egyes lányok hogy képesek ilyenbe belemenni, hogy nem gondolnak bele abba, a pasas aki velük félrelép otthon feleség és 2 vagy 3 kisgyerek várja.
Még úgy is visszás ha a csávó igérget hogy ők már úgy sincsenek úgy együtt, csak egy háztartásban élnek.
Vannak nős csávók akik nem hitegetnek senkit, mégis ők is találnak jelentkezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!