Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Őszintén, nektek melyik formában tetszik jobban, az alábbi hölgy? Vékony és szálkásan, vagy Teltebben?
Figyelt kérdés
Esetleg valaki nem tudja, hogy milyen meggondolásból változtatott az alakján (vékonyból teltre)?
2020. ápr. 16. 14:27
1/24 anonim válasza:
Nekem mindkettő taszító. A vékony nők alapvetően szebbek, de az ő "vékony" külalakja elég visszataszító, ízléstelen volt. Akkor már inkább a teltebb, de inkább valami szép vékony alak lenne a befutó.
2/24 anonim válasza:
Vékonyan, de mondjuk ha nem közvetlenül edzés után készültek volna a képek, amikor minden izom pattanásig feszült, vonzóbb lenne.
3/24 anonim válasza:
Nekem mindegyiken tetszik, de szálkásan talán kicsit jobban. Mivel én is sportolok, akarva-akaratlan megakad a szemem a szép kisportolt testeken, és elismerem a rengeteg munkát és étkezést, ami mögötte van.
5/24 anonim válasza:
Ebben a konkrét esetben a csaj vékonyan jobban nézett ki, de az esetek többségében azért jót tesz a lányoknak, ha nem szikárak...
7/24 anonim válasza:
Nekem a 4.nek linkelt képen tetszik, a fekete bikiniben. A szálkàs képek nem jönnek be. Én szeretem ha van cicije, popsija egy nőnek. Láttam már olyan szálkás nőt aki tetszett, de inkább a gömbölyded idomokat szeretem:)
9/24 anonim válasza:
A kettő között lenne ideális. Ha a szálkás a 0 és a husi az 1, akkor olyan 0,6 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!