Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Őszintén, nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Őszintén, nektek melyik formában tetszik jobban, az alábbi hölgy? Vékony és szálkásan, vagy Teltebben?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Esetleg valaki nem tudja, hogy milyen meggondolásból változtatott az alakján (vékonyból teltre)?

2020. ápr. 16. 14:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%

[link]

ez tetszik.

egyébként sztem feltöltette a fenekét. Ez kb statisztikai, amerikai szépségmodell alkat, amivé varázsoltatta magát. Ilyen alak kb nem létezik, ennyire szabályosan.

2020. ápr. 16. 15:55
 12/24 A kérdező kommentje:

??

Ezt nem ertem. A mostani formaja, tehat a teltebb a szepsegmodell alkat? :))

De igen amugy, letezik, aki ennyire aranyosan "hizik"

2020. ápr. 16. 15:59
 13/24 mikeXxX ***** válasza:
39%
A hasa már nagyon izmos nekem azt leszámítva vékonyan jobban néz ki. 40f
2020. ápr. 16. 16:14
 14/24 anonim ***** válasza:
33%

De utálom az ilyeneket akik sportolnak mint a hülye, aztán abbahagyják, majd ilyen debellák leszenek.

Ugyanaz mint aki ész nélkül felszed egy csomót majd csodálkozik hogy utána lóg mindene ..

2020. ápr. 16. 16:26
 15/24 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom, nekem olyan alakom van, mint itt a teltebb. Semmi gondom nincs vele és edzek, így érzem jól magam. Sosem volt gondom a férfiakkal, valogathattam eleget.

Van akinek ez van akinek az és van aki nem csak az alakot nézi, hanem az arcot és a kisugárzást is.

N27

2020. ápr. 16. 16:50
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy. Mindkettő jól néz ki.

Általában mi férfiak sokkal bővebb skálán tartjuk csinosnak a nőket, ez a nő meg csinos így is úgy is.

2020. ápr. 16. 17:38
 17/24 anonim ***** válasza:
59%

Szálkásan tiszta férfias. Telten meg már nekem sok. Nem szeretem a vastag combokat, a sonka vádlikat, a koffer méretű s*gget. Viszont a vékonyság sem ez a véglet. Lehet egy nő vékonyan, formásan is nőies.

Már előre is elnézést kérek a gyk-s duci/kövér/nagydarab nőktől, akik keserűséget és irigységet éreznek belül a testük miatt, és emiatt bőszen lepontozásba kezdenek az ilyen támákban.

2020. ápr. 16. 17:58
 18/24 anonim ***** válasza:
16%

Csakis vékonyan,kövérebb verzióban idomtalan az egész nő

Nézz már rá!!!

2020. ápr. 16. 18:28
 19/24 A kérdező kommentje:
hogy lenne idomtalan?... nem azert vedem, mert en tulsulyos lennek, mert en egyik verziohoz sem hasonlitok, de konyorgom.... jobban tetszik nekem vekonyan amugy, de telten is szep, es formas..
2020. ápr. 16. 19:00
 20/24 anonim ***** válasza:
30%

Én igazából csak arra lennék kíváncsi, hogy ennél a kérdésnél ez puszta kíváncsiság vagy valaki ezzel akar igazolást nyerni, hogy na akkor, ha ez tetszik akkor én is tetszenék.

Szerintem ösztönösen vonzódik az emberek többsége az inkább karcsú nőkhöz. Nem a csont soványakhoz! Az az egészségesebb stb. Ez kicsit belénk van kódolva.

De nyilván vannak kivételek akik meg a nagydarab nőket szeretik.

2020. ápr. 16. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!