Jogosan feljelenthetnek azért, ha Facebookon nyilvános valláskritikákat fogalmazok meg nyomdafestéket tűrő formában, csak azért, mert valaki nem azon a véleményen vagy, így nyilván neki ez nem tetszik?
Nem.
Szólás szabadság van, persze igyekezni kell,hogy az ember ne veszítse el az emberi mivoltját.
Ehhez tudni kell, mi az amit írtál, mert így nem lehet véleményt nyilvánítani, abban amiről konkrétan nincsenek adatok.
magyar országon élünk
ha azért nem lehet feljelenteni valakit mert milliárdokat sikkaszt szerinted a véleményed mennyire fogja meghatni őket?
max ha a zsidó vallást cikized akkor veszik komolyan mert addig csűrik-csavarják amíg holokauszttagadássá nem tekerik azé meg lehet feljelentgetni
ha valóban kritikát fogalmazol meg és nem pocskondiázol akkor elvileg nem ,de ezt végső soron a facebook (pontosabban az emberek mögötte) dönti el
ne keverd el a kritikát és a pocskondiázást persze, pl a MAMBA vagy a Szórakoztató Valláskritika szerkesztői az ateisták között kb olyanok mint a vallásosok között jehova tanúi, minden értelmes ember rühelli őket mert kiforgatják a nézeteit, ezzel le is járatják, nyilvánvaló tájékozatlanságról tesznek tanúbizonyságot minden egyes posttal, és persze mindezt hatalmas felsőbrendűségérzettel :D
illetve pl a charle hebdo sem egy kritikát fogalmazott meg, a kecskével közösülő mohammed ábrázolás csak egy primitív kötekedés, nem egy kritika az iszlámmal szemben
Figyelj,egyszer az én válaszomat töröltette itt egy fanatikus,mert azt írtam,hogy kiskoromban Istent egy zöld samponos flakonnak képzeltem.A kérdésre válaszoltam,és semmi obszcén nem volt benne.
Ha ebből indulunk ki,akkor bármit írhatsz,ha ilyen agymosottak ráakadnak,akkor feljelentenek.Persze az,hogy mit érnek vele,az már más kérdés.Ha tényleg csak egy nyomdafestéket tűrő kritika,akkor nyugodt lehetsz,jelentgessenek,ha ettől jobb nekik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!