Lányok is szoktak homofóbok lenni (vagy legalább olyanok, akiknek nem tetszik, hogy két fiút látnak kézen fogva vagy együtt valamilyen formában)?
Nem!!
Felőlem nyugodtan szeresse egymást két pasi vagy akár két nő. Ha nem akarom látni akkor szépen elfordulok és megyek tovább a dolgomra. Amúgy meg,legalább ők megtalálják a boldogságot,nem úgymint én.
Azt meg a másik hogy amíg a heterók is csinálják,sokkal ízléstelenebbül addig nem érdekel. Nem hiszem hogy bármi rossz lenne abban hogy ha fogják egymás kezét.
Amennyiben valaki divatból csókolózik azonos nevűvel pölö, azt igen, nagyon elítélem.
De, amúgy nem igazán. Mivel azok, akik a saját nemükhöz vonzódnak nem igazán tehetnek arról, azért nem, nem is szoktam az lenni. Nem ítélek el senkit emiatt (világbéke forever). Igazából szerintem még a házassággal sem lenne semmi baj.
A kedvenc énekesem is homokos, senkit nem érdekel, mert próbál beilleszkedni, nem feltűnősködik vele.
Csak azt nem szeretem, mikor ezt olyan nagy mértékben kimutatják, de azt szerintem senki sem szereti, ha a párok falják egymást az út közepén, na az undorító. Akkár ilyen, akár olyan.
De nem ez volt akérdés, szóval a kézesnfogással nincs semmi baj. :)
Köszönöm a válaszokat. Mind a hárman nők/lányok vagytok?
Az elsőt lepontoztam. Nem tartom hasznosnak a válaszát. De igazából csak a 2. válaszolt egyértelműen a kérdésre. nem azt kérdeztem, hogy kit kell elfogadni, azt kérdeztem, vannak-e ilyen nők. Azt vártam, hogy olyanok írnak, akik nem fogadják el, vagy akik ismernek olyat, akik nem. Vagy hogy valaki leírja, hogy ezt elfogadja, de azt már nem. Kioktatást nem kértem. (Én magam támogatom a házasságukat is, de nem fogok senkit lepontozni, aki ellenvéleményen van, mert nem vita érdekel, hanem, hogy vannak-e homofób nők, mert én ilyet eddig nem nagyon láttam.)
Lányokból is van legalább annyi homofób, mint ahány fiúkból, csak esetleg ők kevésbé erőszakosak. Pasiktól gyakrabban hallani azt, hogy ki kéne irtani az összes meleget. A csajok nagy része meg "csak" b__uzizik meg fújjognak meg a számukra viccesnek tartott meleg vicceken röhögnek.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!