Lányok is szoktak homofóbok lenni (vagy legalább olyanok, akiknek nem tetszik, hogy két fiút látnak kézen fogva vagy együtt valamilyen formában)?
Merész leszek, de mért baj, ha kalandozik?
Amúgy felőlem tartsd, aminek akarod, pl. a siketség is betegség (szerintem, bár ők azt mondják, hogy nem), ám ettől még támogatom az egyenlőségért tett lépéseiket.
De most van az, amit nem akarok: elkezdtük szétoffolni a kérdést. Ezért annak nevében bocsánatot kérek, aki megsértett, és maradjunk ennyiben.
hogy te mekkora ökörségeket írtál ... jézusúristen.
Na amúgy a kérdésre: elárulom, egyre inkább az a tendencia h a lányok sokkal durvábban tudnak homofóbok lenni, mint a heteró fiúk. van nálunk is teljesen heteró fiú és láss csodát, abszolút jó barátja egy meleg srác, még meg is védi ha beszólnak neki, ellenben a lányokról ez nem mondható el. legtöbbet pont ők csesztetik.
Szal sztem ez a fiú-homofóbia mára megváltozott nagyon, és a jelenlegi, nagyon erősödő tendencia a lányok homofóbiája!
na jó, én nem győzök ledöbbenni, ,de ha eü-s vagy, akkor már értem, honnan ez a sötétség. még szerencse h nem pszichológusként nyomod ezt a szöveget.
"Egy identitászavaros tinédzsernek viszont pont elég, ha lát ilyet, hogy mekkora poén megcsókolni azonos neműt, vagy együtt maszturbálni, kipróbálni ezt azt, ha mások csinálják, hát én miért ne? És mivel önmagát sem ismeri még, elkalandozik ebben a világban pár évet, majd rájön, hogy ő mégiscsak hetero. Ettől a pár évtől szeretném megóvni."
--tényleg? na miket meg nem tudok ... képzeld, az ég világon semmilyen "eltérítő"-hatással nincs egy teenagerre, ha pl két fiút lát csókolózni, ez nem így működik, hogy "miért ne alapon".
Nem akarom elhinni h ilyen emberek vannak .... NAGYON DURVA!!!
dehogy baj. teljesen természetes és bizony igen sok heteró fiú megteszi, mégse lesz meleg tőle. teljesen egészséges kíváncsiság a saját nemünk iránt, ennyi.
igen, többszörösen tapasztaltam.
még gimnáziumban is volt olyan eset, hogy az egyik meleg srácot a lányok ba..tatták de kegyetlenül, aztán a hatalmas heteró társai meg úgy megvédték h csak lestem, alig akartam hinni a szemeimnek én magam is, na de pont ezt mondom h a mai fiatal generációnál már nagyon másképp megy ez a dolog. és hát valljuk meg, aki magabiztos a saját nemi orientációját illetően, azt ugyan nem lehet megingatni olyannal h jaj meleg lesz csak mert lát egy meleget :) jó persze ettől még továbbra is nagyon sok az ostoba (arányaiban Maon kiemelkedően durva mértékű a tudatlanság ...), de mint javuló tendencia, ezt látom.
Persze azt sosem szabad elvárni hogy egy civilizált nyugati felfogással álljanak a kérdéshez (ahol talán szintén magyar szemmel paradox módon ott tartanak, hogy a melegjogi harcosok fő szószólói pont a legnagyobb heteró srácok, elég érdekes ez is, igaz?), de magyar viszonyok közt nézve, határozottan tapasztalható egy ilyen javulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!