Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek az tetszik a legjobban ha a férfiúknak teljesen egyenes a hajvonaluk? Ha kicsit íveltebb formában nő a hajuk, az már kevésbé tetszik?
Mi van?
Akkor ezek szerint, mivel mindenki magából indul ki, számodra fontos meghatározó tényező párválasztás tekintetében, hogy egy nőnek milyen ívelt haja legyen?
Bocsi, de mikor kinézek egy srácot, nem a hajíveket bámulom meg.
Sajna a keserű valóság az, hogy minden nő egy szögmérővel járkál és csakis úgy hajlandó párkapcsolatba lépni egy férfival, ha annak a hajvonalának a görbülete egy bizonyos tartományban van.
Néha elcsodálkozom, hogy egy kaktusz értelmi szintén lévő ember is képes az internethasználatra.....
Itt egyébként bármelyik kommentelő közül volt nő nemű?
Plasztikai sebésznek tanulok, és gyakornok vagyok egy hajbeültetési klinikán, emiatt érdekelne mások véleménye.
az egyik kopaszodik, a másik nem. azért azt elég nehezen tudom elképzelni, hogy valakinek 10 évesen is a homloka közepéig ne nőjjön haja, csak úgy magától :D
engem nem zavar, ha valaki elkezd kopaszodni, bár hogy egyértelmű választ adjak, az azért jobban tetszik, ha még van haja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!