Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kigyúrt, izmos test egyenes út a csinos, szép barátnőhöz? Aki nem egy izmos alkat, annak nem is lehet?
Ezt egy testépítős blogon olvastam (hobbi szinten én is edzek, de nem vagyok nagy szám, nem e körül forog az életem.)
"Kinek ismerős?
Megszületik a vágy. (Megnézel egy Schwarzenegger vagy most már inkább egy Dwayne Johnson filmet...)
Kitalálod. (Veszel egy Expandert...)
Nekiállsz. (Inkább átmész a haverodékhoz, akik nemrég beszereztek egy Home Gym 2000 gépet...)
Csinálod. (Végre lemész egy edzőterembe...)
Csinálod rendesen. (Most már a kajára és a különböző tápanyagok bevitelére is odafigyelsz)
Kigúnyolnak. (“-Már megint ugyanazt eszed? Ma sem jössz este sörözni, megint regenerálódsz?"
Kinevetnek. (Ismét műanyag dobozokból eszel? Miért nem rendelsz egy jó pizzát, vagy eszel egy jó pörköltet?...)
Ellátnak “okos” tanácsokkal! (Ne szedj kreatint, meg ne igyál fehérjét, mert beteg leszel tőlük...)
Tiltanak. (Anyádék, amikor megtalálják a bezacskózott vitamin pakkodat a kabátzsebedben....)
Kiközösítenek. (Amikor már a 3. bulit mondod le a haveroknál abban a hónapban...)
Mutogatnak. (Rád, amikor már látszik 1-2 ér a karodon...)
Piszkálnak. (A Disco-ban a 2 hete MMA-zni járó srácok...)
Megjegyzéseket tesznek rád. (Amikor a sulid vagy a munkahelyed orvosi vizsgálatán ledobod a pólód, és meglát a sokat tanult nyugdíjas nővérke...)
Irigyek! (Amikor a csinos és szintén sportos barátnőddel végig sétálsz az utcán!...)"
Ha nem is egyenes ut, de az egyik lepcsofok mindenkeppen.
Barmit is hazudnak neked ebnek az ellenkezojerol
Nem tudom, milyen körökben mozogsz, de a leírásod alapján te a felszínes szoliszökevény életre vágysz.
Nézz körül az egyetemeken, értelmiségi,művész körökben, sok szép lány jár átlagos fiúkkal, sokuknak egyenesen visszataszító egy kigyúrt metroszexuális fiú.
A sportos test vonzó tud lenni, ez nem kérdés. Fontos, hogy az ember edze a testét, mert az meghozza eredményt: az ember kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb lesz, az önbizalomra pozitív hatással van.
Ne azért edz, mert szép barátnőt akarsz, hanem, hogy jól érezd magad a testedben.
Több, mint 10 éve kondizok, meglátszik, hogy izmos vagyok, de nem jött össze barátnő. Nem tetszettem a lányoknak.
Ha végigmegyek az utcán inkább magas, jóképű férfiakat látok csinos lányokkal, szóval szerintem a jóképűség az egyenes út oda. Nem vagyok se magas, se jóképű.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!