Csinos, egyenes szabású sötét kismama farmert szeretnék (38-40es méret), mondjak le róla, esélytelen hogy 10 ezer ft alatt találok? Hol vettél csinos farmert?
Figyelt kérdés
Ez csak egy példa ilyesmire gondolnék, de egyszerűen végigmentem pár bolton ahol van kismama ruha (h&m, c&a, brendon, kismama butik) végignéztem webáruházakat, de egyszerűen 9-10 ezer alatt (plusz posta) sehol nincs. Teszvesz vaterán leharcolt darabok vagy bő fazon.
2013. ápr. 15. 12:28
1/17 anonim válasza:
hát, ilyet nehéz lesz. a kismamanadrágok vhogy most más divatot követnek, ez a klasszikus stílus nem nagyon szerepel a kínálatban (pedig én még több bolton végigmentem, mint te :-))
2/17 kabymaci válasza:
C&A ott nézd meg hasonlót vettem le volt 11-ezerről akciózva 7500-Ft-ra.:)
4/17 A kérdező kommentje:
Voltam c&a ban 3 ban is, 9000 a legolcsóbb és az se tökéletesen ilyen ez az egyenes szár hanem kicsit bővül stb.
Egyébként furi de akkor mi a divat kismama farmer terén? Csak mert nekem a normál nacijaim is ilyen szűkebb szárúak sima egy színűek és nem érzem divatjamúltnak őket.
2013. ápr. 15. 12:37
5/17 anonim válasza:
hát,nekem az a tapasztalatom, h vagy öregesek (szálkoptatott,olyan szabással, h az már a 80-as években is nehezen csúszott volna le) vagy ilyen idiótán fiatalosak: foltosan koptatott, színes cérnával vart, szegecses, piros textilbetétes, száránál zipzáras, derékban zsinóros. vagy nincs rendesen megcsinálva (pl nem állítható a dereka) és ezért tényleg úgy áll, mint tehénen a gatya.
6/17 A kérdező kommentje:
Hát ez az ...nekem is ez a tapasztalatom a neten is a használt ruhák tele vannak ilyen ezer éves béna darabokkal nem hiszem el hogy más nem vett normálisan kinéző nacit és nem akar túladni rajta:( de ezekszerint nem.
2013. ápr. 15. 12:50
7/17 anonim válasza:
a netessel meg az a bajom, h általában mértre igazított a szára: ha a kismama alacsonyabb nálam, akkor kint van a bokám, ha magasabb, akkor le lehet engedni ugyan, de látszik az előző felhajtás "csíkja". úgy már nem néz ki jól, az ilyeneket pl orvoshoz, dolgozni már nem tudom hordani, max a boltba meg ilyen helyekre.
8/17 kabymaci válasza:
3-as sajnos nem Bp hanem Miskolc :(
9/17 anonim válasza:
H&m-ben en szinte csak szukszaru farmert es nadragot lattam, ott veszem es csak szukszaru nadragokat.
10/17 A kérdező kommentje:
na igen ez a másik épp a napokban szívtam meg így egy nadrággal hogy elfelejtett szólni az eladó hogy hát ő azt felhajtotta mert neki hosszú volt...köszi, nekem meg bokámat verdeste a nadrág..:(
2013. ápr. 15. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!