Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csinos, egyenes szabású sötét...

Csinos, egyenes szabású sötét kismama farmert szeretnék (38-40es méret), mondjak le róla, esélytelen hogy 10 ezer ft alatt találok? Hol vettél csinos farmert?

Figyelt kérdés

[link]

Ez csak egy példa ilyesmire gondolnék, de egyszerűen végigmentem pár bolton ahol van kismama ruha (h&m, c&a, brendon, kismama butik) végignéztem webáruházakat, de egyszerűen 9-10 ezer alatt (plusz posta) sehol nincs. Teszvesz vaterán leharcolt darabok vagy bő fazon.

2013. ápr. 15. 12:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
hát, ilyet nehéz lesz. a kismamanadrágok vhogy most más divatot követnek, ez a klasszikus stílus nem nagyon szerepel a kínálatban (pedig én még több bolton végigmentem, mint te :-))
2013. ápr. 15. 12:34
 2/17 kabymaci ***** válasza:
100%
C&A ott nézd meg hasonlót vettem le volt 11-ezerről akciózva 7500-Ft-ra.:)
2013. ápr. 15. 12:35
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
kaby: Bp? melyik üzlet?
2013. ápr. 15. 12:36
 4/17 A kérdező kommentje:

Voltam c&a ban 3 ban is, 9000 a legolcsóbb és az se tökéletesen ilyen ez az egyenes szár hanem kicsit bővül stb.

Egyébként furi de akkor mi a divat kismama farmer terén? Csak mert nekem a normál nacijaim is ilyen szűkebb szárúak sima egy színűek és nem érzem divatjamúltnak őket.

2013. ápr. 15. 12:37
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
hát,nekem az a tapasztalatom, h vagy öregesek (szálkoptatott,olyan szabással, h az már a 80-as években is nehezen csúszott volna le) vagy ilyen idiótán fiatalosak: foltosan koptatott, színes cérnával vart, szegecses, piros textilbetétes, száránál zipzáras, derékban zsinóros. vagy nincs rendesen megcsinálva (pl nem állítható a dereka) és ezért tényleg úgy áll, mint tehénen a gatya.
2013. ápr. 15. 12:48
 6/17 A kérdező kommentje:
Hát ez az ...nekem is ez a tapasztalatom a neten is a használt ruhák tele vannak ilyen ezer éves béna darabokkal nem hiszem el hogy más nem vett normálisan kinéző nacit és nem akar túladni rajta:( de ezekszerint nem.
2013. ápr. 15. 12:50
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
a netessel meg az a bajom, h általában mértre igazított a szára: ha a kismama alacsonyabb nálam, akkor kint van a bokám, ha magasabb, akkor le lehet engedni ugyan, de látszik az előző felhajtás "csíkja". úgy már nem néz ki jól, az ilyeneket pl orvoshoz, dolgozni már nem tudom hordani, max a boltba meg ilyen helyekre.
2013. ápr. 15. 12:54
 8/17 kabymaci ***** válasza:
3-as sajnos nem Bp hanem Miskolc :(
2013. ápr. 15. 12:59
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
H&m-ben en szinte csak szukszaru farmert es nadragot lattam, ott veszem es csak szukszaru nadragokat.
2013. ápr. 15. 13:07
 10/17 A kérdező kommentje:
na igen ez a másik épp a napokban szívtam meg így egy nadrággal hogy elfelejtett szólni az eladó hogy hát ő azt felhajtotta mert neki hosszú volt...köszi, nekem meg bokámat verdeste a nadrág..:(
2013. ápr. 15. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!