INTIM kérdés.35. hét körül megy/ment még a szex nektek?
szia.nekem még 39hetesen is megy :D
bár bekeményedek enyhén utánna,de elmegyek pisilni és minden ok..
de volt olyan az elmúlt hetekben,hogy egyáltalán nem kívántam a sexet,és nem is sikerült hiába próbáltuk
Mi a középidőtől tiltva voltunk, most már lehetne. Ma kipróbáltuk de rettentően fájt, száraz voltam, keményedtem és még mindig görcsölök tőle (gondolom a sperma) Sikosító ugyan van itthon, de azt meg nem mertünk használni.
El vagyok keseredve, úgy vártam, hogy betöltsem a 36 hetet és szexeljünk végre, erre tessék:(((
lehet csak "el van szokva a tested"...nyugisan próbálkozzatok..menni fog az szerintem
mondom nekem is volt hogy akár mit csinált a drágám nem volt jóóóó..sajna(pedig nagyon akartam).de minél többet próbáltuk annál jobb volt.egy pár alkalom után meg már minden ment simán
Biztosan elszoktatok tőle. Én végig szeretkeztem mindkét terhességemnél és nem volt gond. Igaz semmi extra nem volt, csak lassan meg finoman.
Viszont szülés után előjött a szárazság. Na az nem volt kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!