Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csinos, egyenes szabású sötét...

Csinos, egyenes szabású sötét kismama farmert szeretnék (38-40es méret), mondjak le róla, esélytelen hogy 10 ezer ft alatt találok? Hol vettél csinos farmert?

Figyelt kérdés

[link]

Ez csak egy példa ilyesmire gondolnék, de egyszerűen végigmentem pár bolton ahol van kismama ruha (h&m, c&a, brendon, kismama butik) végignéztem webáruházakat, de egyszerűen 9-10 ezer alatt (plusz posta) sehol nincs. Teszvesz vaterán leharcolt darabok vagy bő fazon.

2013. ápr. 15. 12:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én egyenes szárút vettem, annyi hátránya van, hogy megkötős a csípőnél, de én szeretem, meg amikor vettem akkor nem volt sötétbe, de sos-be kellett,így egy vajszínű farmert választottam, 5000 Ft volt a kínaiban. Azóta láttam már feketében is, meg kékben is ugyanott, szóval ha van a közeledben nagyobb kínai érdemes oda is benézni. Dereka állíthatós.

29 hetes km

2013. ápr. 15. 13:12
 12/17 A kérdező kommentje:

Aha h&m ben én is jártam 9 ezer a legolcsóbb fari.

Kínai köszi egy félét találtam ott de nekem az is rövid hosszra :( valóban kötő is volt a derekánál vagyis kicsit lejjebb.

2013. ápr. 15. 13:18
 13/17 anonim ***** válasza:

Www.bonprix.hu

Vagy vegyél egyet ami jó rád, de a zipzár részt kivágja a varrónő, és oda told anyagot, meg a derekára is varr pocak részt!

2013. ápr. 15. 13:19
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem van olyan amit belinkeltél,vagyis hasonló.

Egy sötétkék,meg egy szürke, a H&M-be vettem,még tavaly akciósan a kettőt.De 34-es a méret,alig volt rajtam vagy 2szer.Szivesen eladtam volna neked,reális áron. :( :)

2013. ápr. 15. 13:25
 15/17 anonim ***** válasza:

[link]

Szia.

Ezt a farmert én árulom. Sajna a pontos méretét nem tudom, mert a címkéje ki lett vágva, de szívesen körbemérem neked, ha érdekel. :)

2013. ápr. 15. 13:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Budapesten laksz kérdező?
2013. ápr. 15. 15:11
 17/17 A kérdező kommentje:

A bonprixben széles szárúak a farmerek...

Köszi nem ilyesmire gondoltam (babaszobás link).

Nem vagyok budapesti de ha vmi tuti tipp van felmegyek érte most is Bp-t jártam végig eddigi sikertelen útjaimon.:(

2013. ápr. 15. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!