Csinos, egyenes szabású sötét kismama farmert szeretnék (38-40es méret), mondjak le róla, esélytelen hogy 10 ezer ft alatt találok? Hol vettél csinos farmert?
Ez csak egy példa ilyesmire gondolnék, de egyszerűen végigmentem pár bolton ahol van kismama ruha (h&m, c&a, brendon, kismama butik) végignéztem webáruházakat, de egyszerűen 9-10 ezer alatt (plusz posta) sehol nincs. Teszvesz vaterán leharcolt darabok vagy bő fazon.
Én egyenes szárút vettem, annyi hátránya van, hogy megkötős a csípőnél, de én szeretem, meg amikor vettem akkor nem volt sötétbe, de sos-be kellett,így egy vajszínű farmert választottam, 5000 Ft volt a kínaiban. Azóta láttam már feketében is, meg kékben is ugyanott, szóval ha van a közeledben nagyobb kínai érdemes oda is benézni. Dereka állíthatós.
29 hetes km
Aha h&m ben én is jártam 9 ezer a legolcsóbb fari.
Kínai köszi egy félét találtam ott de nekem az is rövid hosszra :( valóban kötő is volt a derekánál vagyis kicsit lejjebb.
Www.bonprix.hu
Vagy vegyél egyet ami jó rád, de a zipzár részt kivágja a varrónő, és oda told anyagot, meg a derekára is varr pocak részt!
Nekem van olyan amit belinkeltél,vagyis hasonló.
Egy sötétkék,meg egy szürke, a H&M-be vettem,még tavaly akciósan a kettőt.De 34-es a méret,alig volt rajtam vagy 2szer.Szivesen eladtam volna neked,reális áron. :( :)
Szia.
Ezt a farmert én árulom. Sajna a pontos méretét nem tudom, mert a címkéje ki lett vágva, de szívesen körbemérem neked, ha érdekel. :)
A bonprixben széles szárúak a farmerek...
Köszi nem ilyesmire gondoltam (babaszobás link).
Nem vagyok budapesti de ha vmi tuti tipp van felmegyek érte most is Bp-t jártam végig eddigi sikertelen útjaimon.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!