21 hetes kismama vagyok és már elég jól dagad a lábam mert nem nagyon fér bele a cipőbe! Van valami jó megoldás hogy ne vizesedjek? Mert ez még elég korai szerintem!
Ezt nyugodt szívvel ajánlom! Én is szedtem a terhességem alatt és még utána is! :D
Ez egy homeos bogyó!
Nem korai, én 24 hetes vagyok, és már a 6. héttől vizesedek!! Igaz az orvosok azt mondták, hogy az tuti nem a baba miatt van, de mástól meg nem lehet...
Nekem ami bevált: alkoholmentes sör! nagyon jó vízhajtó! A vízhajtókkal vigyázz mert terhesség alatt nem lehet! Főleg a gyógynövényekkel, csalántea pl. tilos!
Estére illetve ha van időm lefekszek az ágyba és egy hatalmas párnára felteszem a lábam... 1 óra alatt lemegy a lábamról a duzzanat!
Szerintem is kevesebb só, viszont folyadékot meg igyál.
Ha megteheted, akkor meg pihenj sokat. Én 2szer voltam kórházban 3-4 napot. Mivel ott feküdtem, teljesen lelohadt a lábam.
De nem akarlak elkeseríteni, csak ezzel a megoldással lesz igazán látványos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!