A hajfixáló miben különbözik a hajzselétől, hajhabtól, hajlakktól, waxtól? Csak azért kérdezem, mert olvastam én hajfixálót hab ill. zselés formában. Ezt milyen hajhosszúságra és milyen formára (hullámos vagy egyenes) ajánlatos?
zselé rövid, esetleg hullámoknál jó, ha bedörzsölöd a hajadba
hajhab minden hajra, hajtövet emeli meg a haj volumene többszörösére nő, dúsabb hatás (vékony, szálkás hajúak szokták főleg, többiek a megemelés miatt)
hajfixáló: fixálja a hajat abban az állapotban amilyenre csináltad (inkább összefoglaló név)
;) remélem segítettem
miért neked mihez kell
Lesz egy hét múlva egy ünnepség és szeretném az egyenes hajam szép loknikká változtatni.
Ha sütővassal begöndörítettem minden nélkül, szóval nem tettem rá semmit, akkor fokozatosan egyenesedett ki és olyan 3-4 óra múlva végleg egyenes lett.
Szóval szeretném ezt elkerülni és nézegetem, hogy hogy lehetne tartósabbá tenni a hatást. Ekkor botlottam bele a "fixáló" kifejezésbe, ezért írtam ki a kérdést.
Szerintem ezt fogom csinálni:
vizes hajra hajhab (göndörítő) -> hajlakk -> sütővas -> hajlakk.
Gondoltam rá, hogy az utolsó hajlakk előtt még valamit, hogy biztos legyen, nem tudom.
Ha tudnál valami ötletet adni, szívesen veszem.
Egyébként azért merek ilyen drasztikusat művelni a hajammal, mert alapból nem szoktam még szárítani sem a hajam: hagyom megszáradni, nem vasalom, semmi. Remélem, ennyit csak kibír :)
hajsütő vas előtt ne használj hajlakkot,mert csak beleégeti a hajadba,anélkül is tartós lesz. :) De mivel van időd,kisérletezz nyugodtan addig,hogy hogy lesz jobb.
18/L
:D én vok a második válaszoló
tetszik, hogy van benned merés, és nyitottság az újdonságra
ha unatkozol, vagy valami szerintem próba képpen csináld meg otthon így a hajad :)
tipp:
-nézd meg mennyi idő alatt készülsz el vele kényelmesen, számolj rá +15percet majd a nagy nap :)
-csináld meg, ügyeskedj, gyakorolj, mivel nincs tapasztalatod
én spec sose megyek el úgy vhova új hajjal, vagy új szerkóval h nem csinálok előtte egy próbát
-ha nem tetszik még van időd megint tanácsot kérni, új dolog után nézni
infó: a lokni, a göndörítés nagy divatját éli, biztos sok mindenkinek lesz ílyen a haja
(DE ha nem áll jól ne használd azt a hajsütőt, akármekkora divat is, vagy mert a szomszéd is így csinálja :))
sztem ezt fogadd meg a későbbiekben hasznos lehet még ;) puszi, és legyél szép
második vok
15:29 is jól mondja PRÓBA, PRÓBA, PRÓBA !
és HAJRÁ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!