Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasiknak ez izgato, azert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasiknak ez izgato, azert csinaljak? Vagy csak jelezni akarnak ezzel?

Figyelt kérdés
Magaban csak az, hogy megfogjatok egy lany combjat egy pillanatra mikozben egymas mellett ultok es dumaltok (ruhaban:D), vagy barmi hasonlo erintes ilyenkor nektek izgato, azert csinaljatok?
2022. aug. 3. 09:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérdeztem a párom. Neki az izgató ha a fenekem fogja, de pl comb, mell nem. Azokat azért fogja mert tudja, hogy nekem jolesik.de gondolom mindenkinél más
2022. aug. 3. 09:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én bármit fogok meg egy lányon, az izgató, jó érzés. Comb főleg.
2022. aug. 3. 09:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatban az érintés mindig fontos, összekötő tényező. A fickó meg simán meg akar búbolni de nem igazán tudja hogy kezdjen hozzá.
2022. aug. 3. 11:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem lehet, hogy simán csak kedvességből csinálja?
2022. aug. 3. 11:50
 5/10 anonim ***** válasza:

4#

De kedvességből szoktam én is csöcsörészni meg combokat simogatni. Csak jólnevetségből, hogy ne nézzen már bunkónak!

:D

2022. aug. 3. 15:09
 6/10 A kérdező kommentje:

Csöcsörészés kicsit más:D

Meg nem simogatta a combom, csak egy pillanatra megfogta.

2022. aug. 3. 15:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6#Nagy valószínűséggel nem. Fgyeld meg. Ha minden kinálkozó lehetőséget kihasznál hogy hozzádérjen akkor tuti hogy nem kedvességből csinálja. Ösztönös reakció.
2022. aug. 3. 15:30
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát ha a közelemben van akkor sokszor csinálja ezt.
2022. aug. 3. 15:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Szeretne minél közelebb kerülni hozzád. Intim helyeken való érintés ( a comb is az olykor), mindig izgalmas, nyilván múlik a szitun és az érintés jellegén. Egy formás puha női comb az fini. Nyilván ha keresi minden pillanatát hogy ezt megtehesse, azt is tudni akarja majd mi egyéb fér bele. Rajtad múlik majd, hogyan reagálsz, ha hagyod magad, messzebb is megpróbál majd menni gyanítom.
2022. aug. 3. 16:46
 10/10 anonim ***** válasza:
52%
Te nagyon beteg vagy! Hányszor kérdezed még meg???
2022. aug. 3. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!