Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiubaratom állandóan az ujjazasrol beszél. Mi a jó abban a pasiknak?
Figyelt kérdés
20 év koruliek vagyunk és mostanában sokszor említette hogy hmmm a táborban xy csajt megujjaztak vagy mit tudom én. Csak nem értem, pasikent ebben mi olyan érdekes? A "sima" dugasrol nem beszél ennyit.
L20
2022. júl. 29. 19:24
1/10 anonim válasza:
Rettenetes izgató, nagyon szexy a nedves punci, s amikor elélvez tőle a lány, az a gyönyör csúcsa.
E mellett gyönyörű a lány, aki felkínálja a punciját...
45/F
2/10 anonim válasza:
Női oldalról meg:szétkaparják a hüvelyem, nem győzök utána gombaelkenes kúpozni, marhára nem izgatott semmit, megjatszott élvezet van a hülyéknek
3/10 anonim válasza:
"hmmm a táborban xy csajt megujjaztak"
Beszélni a dugásról sem érdekesebb. Az nem zavar?
4/10 A kérdező kommentje:
#3 de ha a szpasrol vagy dugasrol aradozna, azt értenem. Mert az neki is kielégítő.
De félek nála rakerdezni mert néha kicsit úgy érzem, hogy bejovok neki.
2022. júl. 29. 19:43
5/10 anonim válasza:
Egészen biztos lehetsz benne, hogy erre megy ki a játék.
6/10 anonim válasza:
Mert nem mindig az önös érdek vezérel minket bármi hihetetlennek tűnik is. Engem kifejezetten izgatna egy kvázi idegen lányt punci/popsiba ujjazni, és látni hogy élvezi, hogy örömet okozok, hohy engedte nekem, hogy hozzáérjek. Mondjuk kevés csaj menne bele ebbe de attól még én magam el tudom képzelni.
7/10 he84 válasza:
Mert sok férfi szereti és izgatja oluszban az, hogyha az ujjazás által jobb esetben még jobban nedves lesz az adott nő és örül annak is, hogy ezzel örömet okoz a nőnek. Ráadásul szexhez is jó előjáték az ujjazás, mely a férfit is, jobb esetben a nőt is felizgatja.
8/10 anonim válasza:
Dehogy, az ujjazás sem egyoldalú.
9/10 anonim válasza:
Valójában az ujjazás az nem más, mint petting, és egy kisadós petting sokszor jobb, mint maga a szex, főleg ha oda-vissza van rendesen minden. És ha egy olyan csajjal jön össze a petting, aki nagyon bejön, akkor első lépésként ez akkora siker, mintha dugtak volna, hiszen pettingnél már felfedezheti a testét a csajnak teljes mértékben.
10/10 anonim válasza:
Mekkora kamu vagy kérdező. Mi a vágyad more? :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!