Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Izgató a pasiknak ha szőrös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgató a pasiknak ha szőrös egy csaj puncija, a hasa, hónalja?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok.
2022. aug. 16. 19:28
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
62%

Nekem egyáltalán nem vonzó. Úgy érezném, mintha egy másik pasi feküdne mellettem...

Persze, ez csak az én véleményem...

2022. aug. 16. 19:29
 2/35 Noren1989 ***** válasza:
40%

A pilleszőr, borosta ok.

Kérdésed alapjàn gyapjat képzelek el 🤭😷😔🙈🙊🙉

2022. aug. 16. 19:31
 3/35 anonim ***** válasza:
82%
Mennyire az?
2022. aug. 16. 19:32
 4/35 anonim ***** válasza:
33%
figy vannak ilyen perverzek akiknek ez bejön de egy igényes lánynak csupasz vagy fazonigazított a puncija
2022. aug. 16. 19:33
 5/35 anonim ***** válasza:
58%
Igen! A természetes az igazi.
2022. aug. 16. 19:33
 6/35 anonim ***** válasza:
80%

Hogyha a hasa hónalja szőrös, az számomra egyáltalán nem izgató, és nekem kicsit taszító is. A szőrös puncival nekem az egyetlen problémám, hogy elég rossz úgy nyalni, hogy utána tele van vele a szám. Ha csak szeméremdombon van rövidre meghagyva, az nekem még izgató is, mikor ott simogatom a lányt.

Összességében a punci az egyéni kérdés, ezt magaddal, esetleg a pároddal (ha van) kell megbeszélni. A szőrös has/hónalj azon felül, hogy egyes ruhákkal nem kompatibilis (értsd: például spagetti pántos felsők, és haspólók), szerintem sokaknak taszító is egy lányon

2022. aug. 16. 19:35
 7/35 anonim ***** válasza:
63%
Számomra az lenne.
2022. aug. 16. 19:37
 8/35 anonim ***** válasza:
65%
Nálam ez egyénfüggő, van, akinél nagyon jól áll és izgató, a másiknál ugyanez már nem feltétlenül. Előbbi esetben is inkább azt szeretem, ha legalább egy alapszinten gondozva/fazonírozva van, nem egy őserdő a hasa, hónalja, puncija. De igen, van belőlük szép. 😋
2022. aug. 16. 19:39
 9/35 anonim ***** válasza:
69%
Én láttam már olyan nőt akinek nagyon jól állt, hogy szőrös volt. Igazából ez egy olyan dolog ami valakinek bejön valakinek pedig nem. De igazából egy férfinak nincs jogköre ezt eldönteni, hogy az adott nő hogy mit kezdjen magával ilyen téren. Én egyébként magamat betegnek éreztem, hogy tetszik az ilyesmi, mert sokan azt mondják, hogy igénytelen, pedig nem.
2022. aug. 16. 19:41
 10/35 anonim ***** válasza:
77%
Egyénn függő de az esetek nagy részében nem.
2022. aug. 16. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!