Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2éve vagyok együtt a párommal de még soha nem szexeltünk úgy hogy előjáték lett volna előtte. Normális dolog ez a pasiknál?
Nem is tudtam még kielégülni szex közben csak párszor mert nem vagyok rendesen felizgulva. Ha vége a szexnek akkor se érdekli hogy nekem jó volt e.
Csókolózunk előtte és ennyi az előjáték.
Leveszi a bugyimat vagy mondja hogy vegyem le és már rakja is be a farkát.
Hiányzik a simogatás a csókolgatás stb.
Hiába veszek fel szexy fehérneműt leszedi rólam mintha semmi extra nem lenne vagy még az sem mert magamnak kell levetkőzni.
Nem vagyok egy vanília szex kedvelő inkább a keményebb szexet szeretem de jól esne néha ha érzékien kezdenénk a szexet.
Mondtam már neki sokszor ezt de egyik fülén be a másikon ki.
Na most mit csináljunk veled?
Besegítsünk vagy mi.
Így vagy vele két éve? És te nem szóltál neki 5 alkalom után, hogy kéne az előjáték?
Hát ez nekem nagyon furcsa. De mostmár szólhatnál
Szexuális kultúra 0!
Te meg állj ki azért amire szükséged van!
#6: nem, nem normális, sosem volt az. Maximum az alacsony IQ-val, EQ-val és 0 szexkultúrával rendelkező embereknél volt/van így.
És baromság, mindig is megvolt az igényünk "ilyen téren", nem új keletű dolog, hogy mi nők is élvezzük a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!