Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nylonx kérdése:
Hol lehet neten ismerkedni szexrekapcsolatra olyanokkal, akik nem pénzért csinálják? Komolyan mondom semmit nem találok csak hivatásosakat.
Figyelt kérdés
2022. aug. 4. 12:18
12/30 anonim válasza:
igen, az, ha csak használod a másikat kedvedre.
Nem ez, ha megéled a gyönyört vele.
13/30 anonim válasza:
#12 Ez egy nagy tévedés! Vannak olyan nők és lányok akik nem szeretnek szexelni. Miért van az ,hogy az előző három barátnőm majd megőrült ,hogy szexeljen velem és már nekem volt sok a mostani meg egyáltalán nem szeretne. Aztán a nőknél a változó kor is például erősen szerepet játszik a vágy elmúlásában.
14/30 anonim válasza:
Kb. ezer nőből ötven akik szeret szexelni és meg is szeretné élni a vágyait a többieket hidegen hagyja jöhet akármilyen pasi.
15/30 anonim válasza:
Titkos kapcsolatra nincs nő véletlen, aki vállalkozna?
17/30 anonim válasza:
123-as: miért nem szeretne -ezt érdemes megtudni ;)
18/30 A kérdező kommentje:
Ja, én férfi vagyok és hetero. Csak kíváncsi vagyok. Én valójában azért gondolkodok ilyeneken, mert azt vettem észre, hogy nincs nő aki szóba állna velem mint férfi. Manapság a nők is ugyan azt csinálják mint mikor a férfiak csajoznak , csak pasit tartanak.Nem vagyok pasi típus. A pasi 180 centinél kezdődik és sugárzik az a magabiztonság hogy nem magányos, nincs szüksége igazából komolyan senkire. Akin észre veszi egy nő hogy egyedül nem érzi teljesnek az életét, szeretethiánya van, nem elég motivált hogy saját magának legyen boldog azt kerülik. Én egy jókedélyű ember vagyok, de észreveszik.Mindenhol ismerkedek, de mindig valami lenéző hazugságürügy jön vissza, ha megkérdezek egy lányt hogy (ha épp dél van) meghívhatom-e egy ebédre. Vagy mikor hétvégi egyszerű programra hívom, sosem egyenesek. A társadalom magába zárkózott nagyon. A jó nők valószínüleg elkeltek már, aki van az önző, tiszteletlen, és ostoba. Ez most már 43 évesen nem előítélet hanem tapasztalat, és arra gondoltam nem lehet komolyan venni a nőket, lehet hogy máshogy kellene viszonyulnom a dolgokhoz mint eddig.
2022. aug. 4. 15:29
19/30 anonim válasza:
Lehet nem JÓ nőt kellene keresned, hanem ÁTLAGOSAT.
20/30 A kérdező kommentje:
Izgalmat látok benne, bár elején valami bűntudatot éreznék. Nekem mindig kellett a szexhez az hogy közel érezzem azt akivel teszem, és sosem tudtamn volna megcsalni azt aki velem van. Nekem a szexualitás nem egy hétköznapi rután amit bárkivel öncélból elkövetnék. Talán az kezdi változtatni bennem a dolgokat, hogy nem nagyon látok tisztelni való nőket sem. Pedig én bennem rengeteg romantika is van, szeretném a nőket, és szeretném gyakorolni hogy férfi lehetek valaki életében.
2022. aug. 4. 15:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!