Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol lehet neten ismerkedni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nylonx kérdése:

Hol lehet neten ismerkedni szexrekapcsolatra olyanokkal, akik nem pénzért csinálják? Komolyan mondom semmit nem találok csak hivatásosakat.

Figyelt kérdés

2022. aug. 4. 12:18
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
19 Én nem vagyok annyira válogatós, de amire egyszerű igényem lenne arra már alkalmatlan az átlag. Az emberek 80%-a komolyan mondom őrült.Normális legyen az értékrendje és reálisan gondolkodjon, és legyen megértő és toleráns mint én.
2022. aug. 4. 15:47
 22/30 anonim ***** válasza:
24%
Az interneten csak pénzért találsz! Próbálkozz a valódi világban, az másképp működik.
2022. aug. 5. 16:23
 23/30 anonim ***** válasza:

Én azt hiszem a parom.hu oldalon találtam, de ott van még a viszony meg a vagyaid is.

A csaj komoly kapcsolatot akart, én meg nem. Tartott fél évig, aztán neki lett egy komoly kapcsolata.

2022. aug. 5. 17:42
 24/30 A kérdező kommentje:
Párom.hun még soha senki nem olvasta el a levelemet. Többen bejelöltek szimpatikusnak, de nem olvasták el az üzenetemet sem. Na regisztráltam a viszony.hun Tarzangatyó névvel :D Kiderül az még működik-e.
2022. aug. 6. 02:27
 25/30 anonim ***** válasza:
Egészre kerekítve hány fogad van?
2022. aug. 6. 22:52
 26/30 A kérdező kommentje:
hogyhogy hány fogam van?
2022. aug. 7. 03:18
 27/30 anonim ***** válasza:
Oh, pardon...
2022. aug. 7. 05:08
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

10: "A páromnál és ismerősi körben is az van , hogy a nőknek a szex egy nyűg egy nem kívánatos dolog." - Imádom ezt a "fajtát"!

Én az ilyen szex-nyűgös feleségekre utazom, mert kielégítetlenek és eszméletlen amit az ágyban művelni képesek!!!

Én is igényes vagyok, de nem sportos, és van felesleges kiló is rajtam!

És megkapom őket garmadával, csak pár jó szó kell hozzá!

2022. aug. 7. 05:16
 29/30 anonim válasza:

Ha nem lenne férjem, felvenném veled a kapcsolatot. :-) Sajnos én szeretem.

Orgazmusom viszont már 2 éve nem volt. Ritkán vagyunk együtt, mert ő minden este iszik, az alkoholtol elálmosodik. Ha sikerül összebújni pár perc és vége, ami a legrosszabb néha még a tv-t is nézi közben. Nem vagyok igénytelen, nem értem miért ilyen. Ha megcsalnám én lennék a világ q-ja, de nem teszem. Jó ember és sosem bántana. Sajna nekem ez jutott

2022. aug. 7. 22:51
 30/30 anonim ***** válasza:
Dujuhevaminit?
2022. aug. 8. 05:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!