Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet neten ismerkedni szexrekapcsolatra olyanokkal, akik nem pénzért csinálják? Komolyan mondom semmit nem találok csak hivatásosakat.
Én azt hiszem a parom.hu oldalon találtam, de ott van még a viszony meg a vagyaid is.
A csaj komoly kapcsolatot akart, én meg nem. Tartott fél évig, aztán neki lett egy komoly kapcsolata.
10: "A páromnál és ismerősi körben is az van , hogy a nőknek a szex egy nyűg egy nem kívánatos dolog." - Imádom ezt a "fajtát"!
Én az ilyen szex-nyűgös feleségekre utazom, mert kielégítetlenek és eszméletlen amit az ágyban művelni képesek!!!
Én is igényes vagyok, de nem sportos, és van felesleges kiló is rajtam!
És megkapom őket garmadával, csak pár jó szó kell hozzá!
Ha nem lenne férjem, felvenném veled a kapcsolatot. :-) Sajnos én szeretem.
Orgazmusom viszont már 2 éve nem volt. Ritkán vagyunk együtt, mert ő minden este iszik, az alkoholtol elálmosodik. Ha sikerül összebújni pár perc és vége, ami a legrosszabb néha még a tv-t is nézi közben. Nem vagyok igénytelen, nem értem miért ilyen. Ha megcsalnám én lennék a világ q-ja, de nem teszem. Jó ember és sosem bántana. Sajna nekem ez jutott
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!