Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet neten ismerkedni szexrekapcsolatra olyanokkal, akik nem pénzért csinálják? Komolyan mondom semmit nem találok csak hivatásosakat.
például itt ;)
heteró férfi vagyok!
Pl itt.
Nekem legalábbis sikerült már itt találnom ,férfi létemre.
Őszintén. Talált már valaki itt olyan személyt, aki szingli, közel van, igényes (!), úgy néz ki ahogy kiadja magát és tud kezelni egy szexkapcsolatot?
Az én tapasztalataim alapján nagyon nem úgy néznek ki az itteni férfiak, ahogy előadják. Pedig csak szexre kéne. Biszexuálisként még nőket sem lehet találni, mert a gyökerek miatt bizalmatlanok. Csak személyesen van erre esély szerintem.
#1 Itt? Na ne viccelj max akkor ha homár vagy. :)
Egyszer rám írt egy "szexkedvelő" csaj. Csodálkoztam is, nem sokáig. A következő levélben már írta, hogy támogatás kellene. Ráadásul jó szakadt csaj volt.
Pedig tényleg találtam 2 hús-vér nőt .
Egyik már letörölte magát,másik még itt van.
#6 Miért ne kereshetnek én is valakit egy estére? Vagy talán ez a kiváltság nektek férfiaknak jár csak meg?
Olyan embert is nehéz talalni, aki nem akaszkodik a nőre egy alkalom után.. Nyilván akkor mar kapcsolat fele lenne
#7 . Érdemes olyat keresni,akinek van veszenivalója.
Gondolok arra,hogy házas. Mi nem akarjuk,hogy a félrelépés kiderüljön.
Ha megcsalnám a feleségem,kizárólag házassal,vagy olyannal tenném meg, aki messze lakik tőlem,úgy,hogy meg sem mondanám hol lakom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!