Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem tudok elélvezni arra ha a barátnőm szopja a farkam?
Figyelt kérdés
Szóval bekapja a kukim szopja feláll de valahogy kevésnek érzem nem tudok elmenni. Nem izgat fel teljesen,most vagy azért mert nagy a kukim vagy a makkom és nem fér be a szájába vagy mert nem eléggé intenzíven/keményen szop? Volt már veletek hasonló? Miért nem tudok szopásra elélvezni?Gondoltam arra is hogy versenyt indítanék arra hogy kitudna elélveztetni szopásra.2022. júl. 25. 20:29
1/13 anonim válasza:
A szopásra én se tudok el menni
2/13 anonim válasza:
A nyelvével is játszik, a fejét is mozgatja?
Nekem a párom mindig kéri mikor kezdődik szopáskor az orgazmusa, hogy kezdjem el kézzel is verni neki, így lesz tökéletes.
3/13 anonim válasza:
Lehet kellemetlenül érzed magad és sajnálod a csajt hogy a szájába élvezz tudat alatt persze és ez is elég.
4/13 A kérdező kommentje:
igen,meg szerintem én durván szeretem.
2022. júl. 25. 21:08
5/13 anonim válasza:
Én is csak akkor tudok,ha min.kézzel csinálja.
Jobban tud szorítani a kezével.
6/13 anonim válasza:
Mert nem engeded el fejben teljesen magad és/vagy nem úgy csinálja a csaj ahogy te szeretnéd, amire vágysz.
7/13 anonim válasza:
Én se tudtam elmenni. Szimplán csak azért kapta be a fütyimet, hogy érezzem, mintha szopna. De nem szívott semmit, nem nyalogatta, nem kényeztetett, meg sem fogta, csak egyszerűen bekapta. Egyáltalán nem élveztem. Úgy kellett nekem kézzel csinálni, hogy elmenjek.
8/13 anonim válasza:
Mert nem élvezhetően szopja. Más nőnél is ez van ha szopja a far.kad?
9/13 A kérdező kommentje:
kikéne próbálni mással
2022. júl. 26. 11:54
10/13 anonim válasza:
Gyere, engem le pipázhatsz. Állok elébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!