Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sex közben nemtud elelvezni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sex közben nemtud elelvezni a barátnőm. A mostani páromnak nincs hüvelyi orgazmusa, próbálkoztam sok pózban sok felé képpen, de egyszerűen nemtud elelvezni. Úgy tud elélvezni hogy sex közben egy vibrátort teszek a csiklolójához. Ez normális?

Figyelt kérdés
Nem talakoztam még ilyen lánnyal, nagyon Szeretem persze, csak magamat okolom hogy nem tudom szexuális segédeszköz nékül kielégíteni, és rossz érzés.
2022. jan. 22. 13:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%

Na még egy egoista toxikus pasas👏🏼

Remélem a csajod hamar rájön, hogy jobbat érdemel.

2022. jan. 22. 13:51
 2/13 anonim ***** válasza:
97%

A nők jó részének nincs hüvelyi orgazmusa, sehogy. Nekem sem. Ez normális. Vagy nagyon szerencsés vagy, hogy eddig mindig kifogtad azt, akinek volt, vagy eleve csak pár lánnyal voltál, vagy megjátszották a kedvedért.

A mostanival csináld úgy, ahogy neki jó. Ha vibrátorral, akkor úgy.

2022. jan. 22. 13:52
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Kérdezőnek sincsenek kellően alapos biológiai ismeretei a női testről.
2022. jan. 22. 13:54
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ, mindent úgy teszek hogy neki jó legyen, én vettem a vibrátort is,hogy menjen neki és az bejött hála istennek.
2022. jan. 22. 13:54
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
#4: Akkor meg mi a fszért gondolod, hogy nem normális dolog? ...
2022. jan. 22. 13:56
 6/13 A kérdező kommentje:
Mert, minden megfordult a fejemben h nem jol csinálom, hogy nem elevezi, es magamban kerestem a hibát.
2022. jan. 22. 13:57
 7/13 anonim ***** válasza:
31%
A csajok ilyenek, nagyon nehezen mennek el. Aki meg egyszer rákapott már a vibrire, utána már semmi nem fog neki segíteni. Volt nekem is ilyen barátnőm, bármit csináltam, nem élvezte. Előtte rengeteget masztizott vibrátorral, ami engem nem is zavart, de szerettem volna, hogy szex közben használja, erre meg kiakadt, hogy szó sem lehet róla, meg hogy ez gáz.
2022. jan. 22. 13:58
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
Az megdobbento hogy a valaszok mennyire kulonboznek amikor ferfival van ilyen gond, meg amikor novel. Keressetek vissza. Par hete egy no tette fel a kerdest hogy mit tegyen hogy a baratja nem tud elmenni, fel ora utan el us farad benne, csodot mond. Mindenki azt irta hagyja el, nem ferfi az ilyen stb. Tehat a ferfi hibaja. Most novel tortenik ugyanez, es ez is a ferfi hibaja a valaszokbol itelve.
2022. jan. 22. 14:00
 9/13 A kérdező kommentje:
En nem hagynám el soha nagyon szeretem, regényeket olvasok a punci nyalásrol, mindennel azon leszek hogyha hüvelyi orgazmusa nincs, a csikó orgazmusa nagyon jó legyen es kielégítő számára. Többit meg lejátszom magamban és félre teszem, lényeg hogy boldog legyen.
2022. jan. 22. 14:03
 10/13 anonim ***** válasza:
27%

8as

Nagyon nagyon egyetértek, de kár is ebbe belemenni, a nőknek van mostmár több joguk ilyen téren, ezt el kell fogadni.

2022. jan. 22. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!