Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális hogy azt érzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy azt érzem valaki dugjon már meg, mègsem megy senkivel?

Figyelt kérdés

Lehet rossz kategória de máshonnan törölnék.

Van egy pasi akivel kb havonta 1x találkozunk.

Akkor van szex és ennyi.

30 éves nő vagyok, volt egy pasim 8 évig aki csalt, szex sem volt a vegén viszont volt egy nagyon rossz élményem vele.

Kb 3 éve nem nyalt akkor, mikor egyszer megpróbálta, sosem felejtem el azt az undort az arcàn.

Annak vége lett.

Jött ez a pasi, de ritkán találkozunk. Közben találkoztam valakivel, aki nagyon akart szexelni de egyszerűen nem vitt rà a lélek.

Aztan ez az aktuális pasi 2 év után kinyalt... hát sírva faradtam.

Mi a fAx van velem? Szexelni akarok, mégsem megy mással.

Bocsi a sok szarért, megittam egy üveg fekete rumot...

2022. jan. 21. 00:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
20%
Lúzereket fogsz ki. Én szívesen kinylanálak de csak ha nem vagy telt.
2022. jan. 21. 00:26
 2/23 A kérdező kommentje:

1

Te nagyobb lúzer vagy

2022. jan. 21. 00:27
 3/23 anonim ***** válasza:
47%
Privi mehet? 🙂
2022. jan. 21. 00:29
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Most nem mindegy, hogy normális-e vagy sem? Minden szarra rámondják már, hogy nem normális...

Ami tuti, hogy jónak nem jó a helyzet.

Amúgy meg ahogyan találtál olyat, akivel havonta egyszer oké a dolog, miért nem tudsz találni ugyanúgy olyat, akivel meg heti háromszor? Vagy ez vmiben különleges csávó?

2022. jan. 21. 00:31
 5/23 A kérdező kommentje:
Nos eközött a pasi és az exem között 4 év telt el. Idővel biztos találnék
2022. jan. 21. 00:37
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát keressél vazze.:) És próbálj meg nyitott lenni az újra... Nekem többször is volt már, hogy évek teltek el két nő között, és mindig akkor lett végül valaki, amikor nyitott lettem azokra a lehetőségekre, amik mellett korábban évekig elsétáltam.

Amúgy meg vannak férfiak, akik imádnak nyalni.

2022. jan. 21. 00:50
 7/23 anonim ***** válasza:
96%

Tele vagy komplexusokkal és gátlásokkal angyalom aminek megvoltak az alapjai korábban is, de a pöts exed csak tovább mélyített benned. Egy üveg fekete rum után ha nem haragszol nem mennék bele a mélyebb mentális részletekbe :D

Amúgy egészségedre. Holnap ha kijózanodtál akkor gondolkozz el azon, hogy boldognak érzed-e magad (gondolom nem örömödben vertél be egy üveg piát) s hogy jó-e neked ha csak havi 1x dugsz.

2022. jan. 21. 00:55
 8/23 A kérdező kommentje:

7

Nem és nem.

Na most fejtsd ki légyszi.

2022. jan. 21. 01:40
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
#8 elkezdtél kötődni érzelmileg egy fickóhoz akinél csak arra vagy jó hogy havi 1x megdugjon, gyanítom némi érzelmeket is táplálsz iránta. Erre "megoldásként" meg beversz egy üveg piát. Te is tudod nem ez lenne az út. Szóval ha kijózanodtál mit fogsz csinálni?
2022. jan. 21. 01:42
 10/23 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy még részeg sem vagyok rendesen.

Holnap swinger clubba akarok menni, épp azt keresgetek

2022. jan. 21. 02:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!