Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy azt érzem valaki dugjon már meg, mègsem
megy senkivel?
Figyelt kérdés
Lehet rossz kategória de máshonnan törölnék.
Van egy pasi akivel kb havonta 1x találkozunk.
Akkor van szex és ennyi.
30 éves nő vagyok, volt egy pasim 8 évig aki csalt, szex sem volt a vegén viszont volt egy nagyon rossz élményem vele.
Kb 3 éve nem nyalt akkor, mikor egyszer megpróbálta, sosem felejtem el azt az undort az arcàn.
Annak vége lett.
Jött ez a pasi, de ritkán találkozunk. Közben találkoztam valakivel, aki nagyon akart szexelni de egyszerűen nem vitt rà a lélek.
Aztan ez az aktuális pasi 2 év után kinyalt... hát sírva faradtam.
Mi a fAx van velem? Szexelni akarok, mégsem megy mással.
Bocsi a sok szarért, megittam egy üveg fekete rumot...
Azt írod szexelni akarsz, de mégsem megy mással. Ehhez képest a swinger klub nem hangzik jó döntésnek.
Ha tippelnem kéne társra van szükséged, emiatt kötődsz egy lehetetlen szexkapcsolathoz. Leginkább a klasszik randizós ismerkedést tudnám javasolni :)
De ha csak nyalás kell, biztos kaptál most elég jelentkezést. Ha mégsem akkor írj rám :D
2022. jan. 21. 05:42
13/23 anonim válasza:
Milyen rumot ittál? Viccet félretéve magadban kéne rendet tenned nem pedig másban keresni a gondokat és a megoldást gondold végig az életed és azt, hogy mit szeretnél szánj rá pár hetet. Mert ilyen lelki állapotban normális faszi nem áll le veled. Ha ez megvan akkor keress olyan pasit akivel passzoltok szívesen kinyal és jól érzedagad vele. És ne terheld rá az előéleted, fogadd el, hogy beszívtad eddig és ennyi.
2022. jan. 21. 07:10
14/23 anonim válasza:
Új kiégett ribi születik 3...2...1...
2022. jan. 21. 07:14
15/23 anonim válasza:
Nem tudsz normalis kapcsolatot ferfiakkal, ezert inkabb swinger klubba mesz...mondhatom nagy otlet.🙄
2022. jan. 21. 09:33
16/23 anonim válasza:
A hibát könnyű másban keresni magában meg nem találja, ne hidd hogy a férfiak nem tudnak gondolkodni. Te választod ki kivel akarsz lenni. Mint ahogy a férfi is hogy melyik nővel. Úgy élj hogy téged válasszanak és úgy válassz hogy neked is jó legyen ha meg nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretnéd az bizony a te hibád
2022. jan. 21. 11:40
17/23 anonim válasza:
A swingerekben sokmindent megtalálhatsz a szex, az erotika világából, de érzelmeket, érzéseket nem. Pont az ellenkezőjéről szól, az elkötelezettség nélküli, gátlástalan erotikáról - ami az akkor és ottnak szól. Persze kialakulhat több is ha a felek között annyira erős a szimpátia ÉS akarnak is kapcsolatba "bonyolódni" az aktuális szexpartnerükkel, de ne ezt tekintsd alapnak mert akkor csalódni fogsz. Ha csak jól akarod magad érezni, akkor jó buli lesz, ha túlzott elvárásaid vannak (érzelmek vonatkozásában) akkor nem.
2022. jan. 21. 12:44
18/23 anonim válasza:
Neked a szex a nyalás? Szerintem kalibráld át az agyadban és keress valakit, aki rendesen tud dugni. A nyalással az a baj, hogy max.akkor igazi, mint a csók, ha szerelem is van. De amúgy szerelem mellett is van akit undorít az orál, csak nem fogja bevallani, mert mostanában trendi a száddal szexelni.
2022. jan. 22. 02:03
19/23 A kérdező kommentje:
18
Az orál a szex része, a szerelemnek ehhez semmi köze és nem mostanában trendi hanem évezredek óta
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!