Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexben normális a folytogatás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexben normális a folytogatás?

Figyelt kérdés

Beszéltem egy sráccal és azt mondta ő nagyon élvez folytogatni csak jól kell csinálni

Egyik barátnőm meg mondta, hogy őt már folytogatták szex közben és nagyon jó volt

Én szűz vagyok és engem megilyeszt

2022. jan. 19. 08:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudom, normális e, de nagyon jó!
2022. jan. 19. 08:17
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
Normális
2022. jan. 19. 08:18
 3/12 anonim ***** válasza:
43%
Normális, de nem alap. Ezt így kell felfogni. Akit izgat annak normális, persze.
2022. jan. 19. 08:21
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
Én szeretem, de nyilván nem fulladásig
2022. jan. 19. 08:22
 5/12 anonim ***** válasza:
23%
Kurvára nem normális. Az itteni recskagép trollokkal nem kell foglalkozni. (Amúgy helyesen: ijeszt (nem ilyeszt))
2022. jan. 19. 08:38
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
Normális, ha te annak érzed és mind a ketten szeretitek. Nyilván ha a másik félnek nem komfortos fojtogatni, vagy téged ez taszít akkor nem kell csinálni. Semmi sem kötelező és ez a legfontosabb.
2022. jan. 19. 08:47
 7/12 anonim ***** válasza:
21%
Igen persze, le is fejelhet ha gondolod.
2022. jan. 19. 09:27
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
Ha az adott pár szereti csinálni, akkor teljesen normális. Csak a párodon és rajtad múlik, hogy mit visztek bele a szexuális életetekbe, és ha számodra a fojtogatás ijesztő (j!), akkor nem fogod csinálni - a szexben semmi sem kötelező.
2022. jan. 19. 10:30
 9/12 anonim ***** válasza:
71%
Ha mind két fél élvezi, akkor normális. De neked nem kell ezt csinálni. Pl engem sem izgat.
2022. jan. 19. 10:54
 10/12 kovpet ***** válasza:
70%

Izgató, de észnél kell lenni, mert ha nem jól csinálják, veszélyes is lehet. A nyakkal óvatosnak kell lenni, inkább a szájat-orrot érdemes befogni és pl pislogással jelezni, ha már sok. Nagyon oda kell figyelni.

És nyilván csak az csinálja, akit izgat, akit megrémít, az ne.

2022. jan. 19. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!