Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális hogy 5 év szexhiány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy 5 év szexhiány miatt ennyire kanos legyek?

Figyelt kérdés

Bármilyen nő jó lenne már... kövér, öreg stb. egyedül prostiktól undorodok valamiért..tudat Jézusom..

Villamoson is amikor többen vagyunk és előttem egy fiatal nő egyszerűen nem bírom pláne ha jó az illata és tuti elkezdem egyszer csókolgatni a nyakát...

2022. jan. 18. 06:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Én nő vagyok de nekem is volt már hogy mindegy lett volna hogy ki csak dugjon már meg valaki végre. Igaz ez egy fél év után volt. Nem is tudom hogy lehet bírni több évig.
2022. jan. 18. 07:00
 2/14 menta34 ***** válasza:
89%
Amíg nem kezdesz el nőket molesztálni addig normális :)
2022. jan. 18. 07:00
 3/14 A kérdező kommentje:
2. Az a baj hogy egy idő után nem fogom tudni megállni
2022. jan. 18. 07:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
1 te mennyi idő után találtál partnert erre a célra?
2022. jan. 18. 07:29
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nemhogy 5 év, de 2 hónap után is normális. Szerintem inkább menj prostihoz, mint hogy megerőszakolj valakit.
2022. jan. 18. 08:07
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
1000x inkább a prosti mint idegen nők zaklatása/molesztálása. Oké hogy kanos vagy, de ez nem jogosít fel arra amit írtál. Prostinál még ki is választhatod a neked legszimpibbet. Vannak igényesek, ápoltak olyanhoz menj.
2022. jan. 18. 08:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, te ezt így frankón megmondod hogy nem fogod bírni tartani magad? Mert mit tervezel csinálni? Ne juss el odáig, ha van más megoldás is.
2022. jan. 18. 08:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan menj el egy prostihoz. A legegyszerűbb, ha csak szexet akarsz. De kezdhetsz masszázzsal is, az is jó. Csak jól meg kell választani, hogy kihez mész.
2022. jan. 18. 08:47
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 1 hónapig nem bírom szex nélkül. Nemhogy eddig. Viszont mindenképp jó lenne màr neked valaki. Szexpartner keresőkön, buliknan nagyobb sikerrel jársz. Ott elég sok egyéjszakásat ki lehet fogni és már meg is van oldva a problémáb. Legvégső esetben pedig prosti. Azoknál is ki lehet fogni kultúráltabbat, de az elég drága.
2022. jan. 18. 12:14
 10/14 anonim ***** válasza:
Megpróbálhtatsz random csajokat is leszólítani az utcán,ha nem akarsz prostit. Viszont oda kell pénz is. Ne sajnáld rá a zsetont, mert ha véletlenül egy moleszterálnál egy csajt akinek nem egy megszeppenős 50kilos pasija van, akkor az nem kizárt hogy neked megy.
2022. jan. 18. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!