Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 37 évesen nemigen van szex az életemben, mert túl öregnek és rondának érzem magam?
Én nem hiszem, hogy a 37. életév olyan "öreg"-et takarna.
A "rondaság" pedig megint relatív fogalom. Tudsz tenni ellene valamilyen módon, pl. a pozitív kisugárzás növelésével?
Nekem 36 évesen kezdődtek a sikereim a férfiaknál és a mai napig tartanak (47 éves vagyok.) Nincs is olyan férfi ismerősöm, aki ne érezné jól magát a társaságomban.
Az már más, hogy nincs szex! Én vagyok az, aki távolságot tart, mert pl. elment a kedvem az illetőtől a sok konfliktus miatt...
Kérdező nyilván nőnemű, uccsó.
Hogy a kérdésre válaszoljak, alighanem lecsökkent a libidód, azért érzed így magadat. Étrend- és életmódváltással helyreállítható a dolog. Ajánlatos is, mert ez csak az első lépcsőfok, hamarosan komolyabb tünetek formájában manifesztálódik az állapotod.
37 (azóta 38) évesen öreg? :))
Nekem van egy nő az életemben, aki állandóan magát ócsárolta, milyen ronda, szerencsétlen, öreg, most 47 éves, de olyan szinten megőrjít a szexi, kislányos testével és a buja érzékiségével, hogy ha csak a hangját meghallom, kemény erekcióm lesz. Erről ennyit. Szerintem az önbizalmaddal van valami defekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!