Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáznak számít ha 21 évesen eddig életemben 2 emberrel szexeltem csak?
Két párkapcsolatom volt, egy 2 éves és egy 4 éves. Rajtuk kívül nem szexeltem senkivel. Tudom ez manapság nem ‘divat’ hogy 21 éves nőként még csak ennyi sráccal.
Fiúk ha (tegyük fel) veletek ismerkednék ti gáznak tartanátok ha csak 2 sráccal voltam előttetek? Jobb egy tapasztaltabb csaj?
Jó neked
Én idősebb vagyok de ez a szám 0
F
Nem gáz bár én nem írnám így ki a konkrét számot
21/l
Én örülnék neki. Nem szívesen ismerkedem olyan lánnyal, akinek 6-7 pasija is volt már. A tapasztalat "hiányát" együtt orvosolhatjuk.
27/F
nem az, én is 2 sráccal voltam a mostani pasim előtt
20L
Már ott tartunk hogy ez gáz-e??? Szerintem ez a gondolkodás gáz.
Azért mert a többi birka úgy csinálja, neked miért kéne?
Elhiheted hogy egy normális férfi annak örül ha minél kevesebben dugták előtte.
Szerintem nem, hasonló paraméterekkel rendelkezem és ugyanígy kevés km van bennem is... a fiúk örültek neki, "szerencsésnek" érezték magukat. :D
Nyilván, semmit nem jelent hogy "nem vagy tapasztalt", ha több éves kapcsolataid voltak biztos a szex is jó volt + más szempontból is képes vagy egy működőképes párkapcsolatot fenntartani.
Nekem az egyik exem próbálta magát eladni nagyon nagy májernek, mert sok nője volt de csak pár hónapos dugogatások: hát jó sz*r is volt a szex, meg képtelen is volt párkapcsolatra... Ő egy néhány hónapos történet volt csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!