Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy 5 év szexhiány miatt ennyire kanos legyek?
Figyelt kérdés
Bármilyen nő jó lenne már... kövér, öreg stb. egyedül prostiktól undorodok valamiért..tudat Jézusom..
Villamoson is amikor többen vagyunk és előttem egy fiatal nő egyszerűen nem bírom pláne ha jó az illata és tuti elkezdem egyszer csókolgatni a nyakát...
2022. jan. 18. 06:52
11/14 anonim válasza:
#9 Tapasztalataim szerint nincs összefüggés a prostik kulturáltsága és ára között.
12/14 anonim válasza:
9-es vagyok:
#11 Úgy értettem, hogy tisztább, igényesebb, mivel pl le tud minden vendég után fürödni. Az aki az út szélén dolgozik ezt nem tudja megtenni.
13/14 anonim válasza:
5év után? Persze, hogy normális. Az a nem normális, hogy képtelen vagy megélni a vágyaid. Nehogymár 5 év alatt ne lehetne valmit összehozni. A villamoson nyakcsókolgatás gondolata meg rohadt beteges, kezdj magaddal valamit.
14/14 anonim válasza:
5ev alatt van aki megnősul 2gyereket csinál majd elválik. De hát ugye nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!