Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha sokkal inkább vágyok prostikra meg masszázs lányokra mint normális lányokra?
Ennek a kérdésnek is 0 értelme van, mint a többinek, csak direkt provokáló kérdés, de még annak is gyenge.
Gáz, gáz csak ennyiből áll a szókincsed. Részletezd mitől gázak szerinted a mostani lányok.
Nálam is ez a helyzet kérdező. De már nem elég nekem a prosti meg a erotikus masszázs. De már domináns csajhoz is járok. Szerencsére elsőre találtam egy számomra tökéletest aki nem csak nagyon bomba, de pont olyan amit megálmodtam. Istenien csinálja amire megkérem. Semmi durvaság, semmi extrém dolgot nem kérek. Csak szép finom "alapokat". :)
(Ne is kérdezzétek, hogy ki az mert a diszkréció az első oda-vissza én nem mondom meg)
Kérlek szépen,részletezem én neked
-Nagyképűek
-Csak arra buknak aki sármos,van jó autója,van sok pénze,kigyúrt.
-Hűtelenek
-Irritáló a viselkedésük,röhögnek mindenen,nem lehet velük beszélni komolyan.
Amúgy egyet értek a 7-esel. (azért van kivétel.)
Amúgy ez tényleg úgy van a mostani csajoknak nem elék a közepes srác. Nekik a legjobb kell. Mi közben mi pasik beelégedünk simán a közepessel is.
És tényleg csak vihorásznak. Csak a nagyképű kamu srácokra buknak a mostani lányok. Ha már valaki kicsit is deviáns vagy nem visel menő trendi cuccokat azokat kajak leszarják.
Nagyon infantilis a csajok nagy része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!