Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál tényleg ez a normális?
Ha megtetszik nekik egy fiú, de nem lép hamar, mert bizonytalan akkor összejön egy másik fiúval?
Több lánynál észrevettem ezt hogy keres mást ha nem jönnek össze a dolgok gyorsan. Ennyire fontos nekik hogy legyen mellettük valaki? Miért nem tudnak pár hónapig egyedül lenni? Engem ez csak azért zavar mert több lány is vissza akart táncolni hozzám.
Életem legnagyobb szerelmét szalajtottam el így. Azóta se voltam annyira szerelmes egy lányba mint akkor. Pedig 34 vagyok már. Szóval nagyon szerelmes voltam és nem akartam elkapkodni, elsietni nehogy ezzel rontsam el. Többen is udvarolgattak neki akkor és akkor is megpróbáltam "lassan, de biztosan" módszert. Ami nagyon nem jött be. Szó szerint előlem szedték fel ez a hölgyet. Akkor nagyon megviselt.. Nagyon sokat gondolok erre a nőre és ez mai napig emészt engemet, hogy ott volt a lehetőség én még vártam, vártam, és elszalajtottam.. És belegondolni is rossz, hogy volt lehetőségem és akár össze is jöhettünk volna. Szóval NE várj, de ne legyél túlzott pedálozó paraszt.
Nem fognak rád várni haver! 1001 ajánlatot kapnak naponta. Minek várna rád ha 1 óra múlva meg másik pasi udvarol nekik? És még lehet talpra esettebb is.
Sajnos tapasztalatból írom ezt én is bele estem ebbe a hibába. A nők türelmetlenek (nem rosszindulatból írom nők).
Szóval nekik egyből kell minden. Pl Jó szex, orgazmus, jó kapcsolat, jó pasi, normális anyagi háttér és egyből kell nekik. Minimálisat várnak, de rövid időn belül kell. Szóval bro, ne habozz, és ne agyalj hanem lépj minél gyorsabban mert más fog lépni a helyedre!
Párommal együtt átbeszéltük most ezt a témát. A válaszaink.
Női oldal (én):
Én szeretem, ha a pasi kezdeményez és nem teszetosza. Ha a normális egyensúlyt megtalálja az ember (nem 3 hónapon keresztül akarja felszedni a csajt és nem is első este lefeküdni vele), akkor nem lesz baj. Fontos, hogy egy pasi merjen kezdeményezni. Semmit se fog vele veszíteni. Viszont van sok nő, aki bosszúból mással jön össze, ha nem tetszik neki valaki és vannak a kapcsolatfüggők is.
Férfi oldal:
Sok nő megpróbál az exéhez visszatáncolni, ha a srác szakított még vele. Általában azelőtt van ez, hogy a lánykérés/esküvő megtörténik.
Hát ja. Nő vagyok, volt egy haver srác, aki sokáig tetszett, tudtam, hogy amúgy én is neki, de nem lépett. Én jeleket adtam, de kezdeményezni nem mertem, ő meg szerintem a jó alkalomra várt. Csak közben én megismerkedtem mással, aki ma már a férjem.
Ha pár héttel később ismerem meg, akkor lehet már a haverral lettem volna. De a tetszés az azért nem őrült szerelem, hogy évekig várjak a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!