Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális szûz lányoknál?
18 éves lány vagyok és az érdeklôdésem a másik nem iránt egyre jobban erôsödik. Viszont félek is, hogy a szûzesség elvesztése fájdalmas lehet. Viszonlag elég kicsi vagyok és attól tartok, hogy ez csak rosszabítana mindent.
Más szûz lányok is félnek a fájdalomtól?
Mit rosszabbítana? Nem leszel tőle alacsonyabb, viszont az egyik legjobb dologtól fosztod meg magad az életben.
S igen, normális, az első alkalom előtt sokakban van némi félsz. Ha jó a partnered, figyel rád akkor viszont nem nagyon van mitől félned. Ne egyből fejest a közepébe, petting, előjáték stb. több alkalommal, nem kell elsőre a legkeményebb BDSM bugyrokig hatolni.
Trolling, method of fishing in which a lure or a bait is pulled behind a boat at varying speeds and depths according to the nature, habitat, and size of the fish being sought.
Írotta az Encyclopedia Britannica vala.
Ezért írom én most nektek olvasók, hogy nem kell a nők után rohangálni, mivel akinek nem kellesz az igyis-ugyis elutasít, akinek kellesz ott még annyira egyszerű lesz, hogy már fájni fog nem akarni.
Ahogyan a Nagy Kreátor megteremtétette vala a virág bibét és pollenjét. Sok pollen szála a bibére és megtermékenyítani akaranda. Azonban a bibé ha nem akarja a pollent, annak nincs esélye bejutnia. Mert minden alapból passzol, a pollenezés nem működik ha a bibé nem olyan. Jó bibére kell hullni, a dolgok kulcs, nem a sok pollent rossz binére szórni, mert ez sok problémákat okozána vala.
És amúgy se zaklassátok privátokkal állandóan szegény csajokat.
Valamennyire biztos fájni fog, de ezen át kell esni. Barátnőmmel fél éve vagyunk együtt, neki is fájt az első.
20/F
Kicsit mindenki izgul szerintem, hogy most akkor milyen lesz, hogy fog oda beférni egy akkora valami (főleg ha még tampont se használtál, nem nagyon nyúlkáltál fel), bénázni fogsz, vérezni fogsz, fájni fog?
De félni tök felesleges, van akinek fáj, van akinek jobban fáj, van akinek egyáltalán nem,de eddig még mindenki túlélte, és szerintem a legtöbben csinálni akarják utána újra. xD
Nem kell ráparázni, legyen óvatos majd a fiúd,te meg lazulj el, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!