Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez normális szûz lányoknál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális szûz lányoknál?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok és az érdeklôdésem a másik nem iránt egyre jobban erôsödik. Viszont félek is, hogy a szûzesség elvesztése fájdalmas lehet. Viszonlag elég kicsi vagyok és attól tartok, hogy ez csak rosszabítana mindent.

Más szûz lányok is félnek a fájdalomtól?

2021. márc. 19. 00:01
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
mi az, hogy kicsi vagy?
2021. márc. 19. 00:03
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
ha óvatos a srác, és kellően nedved vagy nem gondolom h túl rossz lenne, eddig egy csajnak sem volt rossz akinek én voltam az első.
2021. márc. 19. 00:05
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

Mit rosszabbítana? Nem leszel tőle alacsonyabb, viszont az egyik legjobb dologtól fosztod meg magad az életben.

S igen, normális, az első alkalom előtt sokakban van némi félsz. Ha jó a partnered, figyel rád akkor viszont nem nagyon van mitől félned. Ne egyből fejest a közepébe, petting, előjáték stb. több alkalommal, nem kell elsőre a legkeményebb BDSM bugyrokig hatolni.

2021. márc. 19. 00:07
 4/10 anonim ***** válasza:
38%

Trolling, method of fishing in which a lure or a bait is pulled behind a boat at varying speeds and depths according to the nature, habitat, and size of the fish being sought.

Írotta az Encyclopedia Britannica vala.

Ezért írom én most nektek olvasók, hogy nem kell a nők után rohangálni, mivel akinek nem kellesz az igyis-ugyis elutasít, akinek kellesz ott még annyira egyszerű lesz, hogy már fájni fog nem akarni.

Ahogyan a Nagy Kreátor megteremtétette vala a virág bibét és pollenjét. Sok pollen szála a bibére és megtermékenyítani akaranda. Azonban a bibé ha nem akarja a pollent, annak nincs esélye bejutnia. Mert minden alapból passzol, a pollenezés nem működik ha a bibé nem olyan. Jó bibére kell hullni, a dolgok kulcs, nem a sok pollent rossz binére szórni, mert ez sok problémákat okozána vala.

És amúgy se zaklassátok privátokkal állandóan szegény csajokat.

2021. márc. 19. 03:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Valamennyire biztos fájni fog, de ezen át kell esni. Barátnőmmel fél éve vagyunk együtt, neki is fájt az első.

20/F

2021. márc. 19. 03:46
 6/10 anonim ***** válasza:
5-ös! Indokold már meg, hogy miért lenne törvényszerű a fájdalom szüzesség elvesztésénél?!
2021. márc. 19. 06:44
 7/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem mindenikek fáj, volt barátnőm is tartott ettől, de aztán egyáltalán nem érzett fájdalmat.
2021. márc. 19. 07:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Figyu, én csak annyit mondok, még azért minden no túlélte. Azért amikor azt mondják fájt, az is elviselheto fájdalom. Szerintem ezen kár agyalni, olyan lesz amilyen. Aztán lehet a végén fájni se fog. Inkább lazulj el majd kozben, add át magad az erotikának és kész.
2021. márc. 19. 13:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Kicsit mindenki izgul szerintem, hogy most akkor milyen lesz, hogy fog oda beférni egy akkora valami (főleg ha még tampont se használtál, nem nagyon nyúlkáltál fel), bénázni fogsz, vérezni fogsz, fájni fog?

De félni tök felesleges, van akinek fáj, van akinek jobban fáj, van akinek egyáltalán nem,de eddig még mindenki túlélte, és szerintem a legtöbben csinálni akarják utána újra. xD

Nem kell ráparázni, legyen óvatos majd a fiúd,te meg lazulj el, ennyi.

2021. márc. 20. 18:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Mennyire vagy alacsony?
2021. júl. 6. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!