Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm csak vibrátortól tud elélvezni ez normális?
Figyelt kérdés
A sexben is csak ugy megy neki, ha a vibrátort közben a csiklóhoz teszem, és a punci nyalásnál is csak úgy sikerül neki,neküle nem megy. Mondtam neki hogy beszeljük meg hogy a jó neki, mindent úgy is csinálok, élvezi is de vibrátor nékül nincs orgazmus. Kicsit rosszul esik ez nekem hogy én nem vagyok elég hogy a csúcsra jusson. Olyan létezik hogy hozzá szokott a vibrátorhoz teljesen és már máshogy nem is megy neki?2022. márc. 14. 11:41
1/13 anonim válasza:
Igen, hozzá szokott a vibrátorhoz
2/13 anonim válasza:
Lehet, hogy hozzá szokott. Én is használok vibrátort, de a nyalás egy teljesen más érzés, más az izgalmi szint is (ha jól csinálja a partner). Jó, hogy tudtok beszélni róla, még ne keseredj el. Adj időt magatoknak, próbálkozz, egyszer lehet összejön.
3/13 anonim válasza:
Lányoknál alapból nagyon gyakori, hogy nem tudnak elélvezni, és a vibrire, aki használja, nagyon rá lehet kapni.
4/13 anonim válasza:
Inkább partnerként tekints a vibrátorra mint ellenségre
5/13 A kérdező kommentje:
Abszolút nem ellenségként tekintek rá és nekem is nagyon fontos hogy élvezze az együttlétet. Csak nem talakoztam még ilyen partnerrel akinek e nékül ne lenne orgazmusa.
2022. márc. 14. 12:11
6/13 anonim válasza:
Barátom ne azt érezed hogy "kevés vagy" - mert nem vagy az. Ha kevés lennél akkor nem veled lenne.
A nők igen nagy része csak a csikló direkt ingerlésével tud eljutni a csúcsra, a barátnőd is ilyen típus. Felesleges máshogy erőltetned. A szex nem megfelelési kényszer, nem arról szól hogy márpedig így is, meg úgy, meg amúgy is mindenképpen "mennie kell" - megölöd vele a varázsát. Arról szól hogy jól érezd magad és ha megtaláltad az utat a csúcsig akkor azon járj.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez kedves volt!! :)
2022. márc. 14. 12:16
8/13 anonim válasza:
Túl tolta a vibrit, hozzászokott az intenzív izgatáshoz. Szereltess a farkadba kis excentrikus motort úgy, hogy a seggedben legyen az elem, hogy könnyen lehessen cserélni. Az xbox controllerben van is ilyen motor, abból ki lehet venni. Más megoldást nem tudok.
9/13 anonim válasza:
Valamit nem értek: azt írod, nyalásnál is vibrátort használ. Akkor a te nyelved hol jár? Nem a csiklóján? Ha igen, hogyan használja a vibrit?
Lehet, hogy ha jó helyen nyalnád, nem kéne semmi más. Próbáld ki, ha ügyes leszel, talán nem kell több elemet venni... :)
10/13 A kérdező kommentje:
Nyálas közben is a csiklóján van a vibrátor mert nyelel nem ment, csak közben élvezi ha lejjebb nyalogatom neki.
2022. márc. 14. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!