Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, ha néha így élvezek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha néha így élvezek el, vagy velem van a gond? Többi lent:

Figyelt kérdés
Sokat maszturbálok, de szexnél is előfordult már nem egyszer az, hogy elveszítem a fonalat valami miatt, és lelankadok. Mikor pedig próbálom felállítani kézzel (vagy akár a nő izgat), akkor mire felállna, már visszatarthatatlan ingert érzek arra, hogy el kell élvezzek, és be is szokott általában ez következni. Maszturbálásnál még oké, de csajjal ultragáz, hogy nem elég, hogy lelankadok, még el is sülök utána hamarabb, mint kéne. Hozzáteszem, alapból hamar elszoktam menni, és nehezemre esik tartósan fenntartani a merevedésemet. Más is van így ezzel? 25f

2022. márc. 13. 11:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Lelankadás szerintem attól van, hogy elterelődik a figyelmed,esetleg izgulsz. Velem fiatalabb korban fordult elő mikor nagyon izgultam a csajjal. Mondjuk utána sosem élveztem el egyből.
2022. márc. 13. 11:26
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Vagy lelki problemád van amit azt hiszed hogy már elnyomtál magadba de közben mègis motoszkál benned
2022. márc. 13. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!