Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kevés,vagy normális? Mi lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés,vagy normális? Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

A havi 4 (heti 1) alkalom nagyon rossznak számít két tini között? (20és25 évesek vagyunk)

Én keveslem, mert elvégre fiatalok vagyunk. Mi lehet a gond?

3 és fél hónapja vagyunk együtt,nagyon szeretjük egymást,és mindketten nagyon élvezzük az együttlétet.

Mindig ő kezdeményezi.(én azért nem szoktam mert ha eleve neki nincs kedve akkor ne legyen sértődés,vagy beégés miatta,ezért várom meg hogy ő jelezze felém,hogy akarja. Ha számít valamit,mindig sötétbe csináljuk(ő szeretné így). Én ezekre gondoltam,szerintetek?

1-Lehet még nem oldódott fel, és szégyenlős?

2- Azt akarja,hogy én kezdeményezzek?

3- Azért akarja ritkán,hogy jobban megkívánjuk egymást?

25f

2022. jan. 11. 07:34
A kérdező szavazást indított:
1
2
3
24 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi is kb 4-5 alkalommal szexelünk havonta a barátnőmmel, de már 7 éve vagyunk együtt.
2022. jan. 11. 07:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagytok már tinik (tizenévesek), beszéljetek róla. A "csak sötétben" erősen utal valami lelki problémára, amit nagyon gyorsan föl kéne deríteni és oldani. A ti korotokban a havi 1 helyett a napi 1 kéne, hogy legyen az átlag (alja). Számomra az is árulkodó, hogy külön hangsúlyozod a 4 heti 1 alkalmat, eszerint a naptárban be van jelölve a napja? Mintha a rendszeretet eluralkodott volna...
2022. jan. 11. 07:48
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, kissé diszlexiás vagyok, és félreolvastam, nem havi, hanem heti 1. A válaszom érvényes maradt!
2022. jan. 11. 07:51
 4/15 THX84 ***** válasza:
100%

Én személy szerint keveslem. Mikorapárommal ennyi ideje voltunk együtt, izzott a vágy hogy minden helyen, minden pózban kipróbálhassuk, felfedezhessük egymás testét, képességeit. Mikor összekültöztünk (akkor már 1,5 éve voltunk együtt), Átlagba napi 2-3 menet volt. Volt olyan nap (általában hétvége), hogy 6-7 menetet is lenyomtunk (és nem gyors menetekre gondolok, hanem érzéki, vágytól fűtött volt még a 7. menet is).

Már 17 éve vagyunk együtt, van 3 gyermekünk, de így is megmaradt a szenvedély, a spontaneitás. Szinte minden nap összebújunk. Van mikor hosszú forró szerelmeskedésre, van mikor csak egy gyors menetre. Átlag heti 5 meg van most is.

F38

2022. jan. 11. 08:03
 5/15 A kérdező kommentje:
1-es ti mennyi idősek vagytok? ☺️
2022. jan. 11. 08:34
 6/15 A kérdező kommentje:
4-es én bennem is izzik,hogy mindenhol mindig csináljuk. De eddig ő rajta múlt mikor csináljuk,vagyis ő volt aki kezdeményezett. De a szavazatokból látom,amit nagyon köszönök,hogy jobb lesz ha én kezdeményezek.
2022. jan. 11. 08:36
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Férfi létedre elég baj az hogy nem kezdeményezel, ez igenis a te dolgod lenne.

Az udvarlás , a kedveskedés bizony kell és ezt szinte állandóan .

Nekem furcsa a hozzá állásod.

2022. jan. 11. 08:41
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Napi 3 qrást írok fel, de csak miután elment a kisasszony pszichológushoz. Sötétben szex = testi gátlás, blokk.

Kezdjetek el olvasni együtt Emily Nagoski - Úgy, ahogy vagy könyvét. Női szexualitást tárgyalja, atom.

2022. jan. 11. 09:01
 9/15 THX84 ***** válasza:
100%

Az esetek 99%-ában én kezdeményezek. Miután belemerülünk az előjátékba, vadmacska üzemmódba kapcsol a párom.

Te vagy a férfi, légy tökös. Kezdeményezz. Ilyen fiatal kapcsolatnál 99%-ban nem fog elutasítani. Viszont ha nem vagy kezdeményező, akkor hidd el keresni fog mást. Ilyen fiatalon a nők is azt akarják, mint a férfiak, csak ők elvárják, hog légy magabiztos, kezdeményezz.

2022. jan. 11. 09:09
 10/15 THX84 ***** válasza:
4# voltam.
2022. jan. 11. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!