Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire normális szerintetek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális szerintetek? Szerintetek "megcsaljam"? Ilyen esetben ez megcsalás egyáltalán?

Figyelt kérdés
Szóval adott egy személy, akivel fél éve ismerkedem, kialakult egy nagyon bensőséges kapcsolat. Kaptam tőle mindent, szeretlek, ígéret hegyek, jövőbeli tervek, amikben benne voltam. Az egy nagyon szép időszak volt, tényleg, madarat lehetett volna fogatni velem. Most meg állítása szerint még nem tudja eldönteni szeret-e. Idő kell neki, hogy biztosra tudja mondani. Az a baj, én szerelmes vagyok tudom. De én ezt az egyoldalú szerelmet nem bírom kezelni, pláne, hogy tudom, azelőtt milyen volt. Nekem most ez igy lapos, ahogy neki "jó". Olyan mintha már nem venne komolyan, mint az elején, viszont nem is akar "elengedni", mert ha megemlítem, hogy ez csak szenvedés, jön a hiszti. Ha ismerkednék, országos cirkusz lenne. Jogos lenne a kiakadás, ha mással szexelve vezetném le a feszkóm? Úgy gondolom, nem tartozom neki semmivel, nem is szeret. Vagy ez így az előzményeket nagyvonalakban ismerve megcsalás? Ti mit tennétek?

2022. jan. 6. 10:12
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
87%

Amíg együtt vagytok, igen, megcsalás.

Szakítani kell, és probléma megoldva.

2022. jan. 6. 10:16
 2/26 A kérdező kommentje:
De pont ez az, nincs kimondva hogy együtt vagyunk. Mikor hogy hivatkozik ránk, ahogy a szituból jobban kijön vele. Most perpill "nem vagyunk együtt". De attól persze mindennap keres, "törődik".
2022. jan. 6. 10:18
 3/26 anonim ***** válasza:
85%

Most ismerkedtek vagy kapcsolatban vagytok, nem mindegy. Ő nem szeret és idő kell neki, akkor ez nem kapcsolat.

A megcsalás részt nem értem, ennyire jó csaj vagy, hogy rögtön találnál más partnert abban a pillanatban, hogy elkezdesz ismerkedni? Akkor meg felesleges nála leragadni. Vagy ha szereted, minek ismerkednél mással? Full rossz az egész sztori, minden pontja tele van ellentmondással. Én meg itt vagyok szingliként és csak kínomban tudok nevetni, hogy milyen "kapcsolatok" vannak, én meg nem kellek senkinek.

2022. jan. 6. 10:20
 4/26 anonim ***** válasza:
Akkor neked kell kimondani, hogy ez nem kapcsolat. Felállítani a határokat, és ismerkedni mással.
2022. jan. 6. 10:21
 5/26 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem akar veled lenni, de nem is enged el, az nem normális állapot.

Akkor ővele valami nem stimmel, például lehet pszichopata is.

2022. jan. 6. 10:21
 6/26 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem kapcsolat. Ha nem tudja eldönteni mit akar, ne lepődjön meg ha a másik ember közben tovább áll.
2022. jan. 6. 10:22
 7/26 anonim ***** válasza:
83%
Ha nincs kimondva, hogy együtt vagytok, vagy hogy ez egy kapcsolat, akkor nem megcsalás. Persze, korrektebb, ha megmondod neki, hogy neked ez így nem jó, és legyen vége köztetek mindennek, de egyébként is azzal szexelsz akivel akarsz...
2022. jan. 6. 10:23
 8/26 anonim ***** válasza:
56%
Szerelmes vagy bele de mar megcsalason jar az eszed. Ezen gondolkodj el cica
2022. jan. 6. 10:30
 9/26 A kérdező kommentje:
Na ez az kedves 3as, tiszta zavaros minden. Ő volt őrülten szerelmes az elején, én is beleszerettem. Aztán most kihátrált, minimum pár lépést visszább lépett, de nem enged el. Nekem ez pokol járás. És ott van bennem, hogy voltak és vannak más "opciók", de én szerelmes vagyok. Viszont úgy érzem lemerült az akksim, szükségem van "törődésre", amit tőle nem kapok meg, mert ő most úgy döntött még sem tudja mit érez. Én már feldobtam többször is, hogy akkot vessünk véget, de akkor mindig teper.
2022. jan. 6. 10:32
 10/26 anonim ***** válasza:
84%

Most ezt jól értem h csak ismerkedtek, és nem taliztatok csak online megy a beszéd?

Mert nekem kb úgy jön le, de sztem nem tartozol neki semmivel sem mivel ő bizonytalan, nem tudja eldönteni h mit akar tőled= kellesz is neki meg nem is. Ennek sok dolog lehet a hátterében.

Ha szexelni szeretnél mással akkor nyugodtan tedd meg elvégre nem vagytok együtt, és lehet h ő is közben mással van.

23l

2022. jan. 6. 10:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!