Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire normális szerintetek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális szerintetek? Szerintetek "megcsaljam"? Ilyen esetben ez megcsalás egyáltalán?

Figyelt kérdés
Szóval adott egy személy, akivel fél éve ismerkedem, kialakult egy nagyon bensőséges kapcsolat. Kaptam tőle mindent, szeretlek, ígéret hegyek, jövőbeli tervek, amikben benne voltam. Az egy nagyon szép időszak volt, tényleg, madarat lehetett volna fogatni velem. Most meg állítása szerint még nem tudja eldönteni szeret-e. Idő kell neki, hogy biztosra tudja mondani. Az a baj, én szerelmes vagyok tudom. De én ezt az egyoldalú szerelmet nem bírom kezelni, pláne, hogy tudom, azelőtt milyen volt. Nekem most ez igy lapos, ahogy neki "jó". Olyan mintha már nem venne komolyan, mint az elején, viszont nem is akar "elengedni", mert ha megemlítem, hogy ez csak szenvedés, jön a hiszti. Ha ismerkednék, országos cirkusz lenne. Jogos lenne a kiakadás, ha mással szexelve vezetném le a feszkóm? Úgy gondolom, nem tartozom neki semmivel, nem is szeret. Vagy ez így az előzményeket nagyvonalakban ismerve megcsalás? Ti mit tennétek?

2022. jan. 6. 10:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

#16: és akkor mi van, ha téged hibáztat? Számít? Nem!

Mond meg neki, hogy szünetet kérsz. Gondolja meg közben, hogy mit akar, tisztázza érzéseit

2022. jan. 6. 11:13
 22/26 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem csatlakozz hozzánk a hétvégi házibulira! Lesznek jó pasik is és mind ki van próbálva. ;) Ha valamelyik megtetszik, mehettek szobára, már ha még lesz szabad szoba. :D

A lényeg hogy vezesd le a feszültséget, erre tökéletes lehetőség egy ilyen szexbuli. Hétfő reggel már te is nevetni fogsz az egész hisztin...

26N

2022. jan. 6. 12:13
 23/26 anonim ***** válasza:
Miből gondoljátok, hogy nő?
2022. jan. 6. 12:38
 24/26 anonim ***** válasza:
29%

Ha tényleg "nő" vagy akkor elég könnyúvérű vagy, de azért a kérdezőt ne bátorítsd hogy kövesse a te praktikádat, mert ezzel max nemibetegséget érne el mást nem.

2022. jan. 6. 13:31
 25/26 anonim ***** válasza:

1. Beszéljétek meg, hogy együtt vagytok-e, vagy sem

2. Ha nem, akkor azt is, hogy exkluzív-e (azaz monogám-e) ez a kapcsolat, vagy sem.

3. Ha igen, akkor mondd el neki, hogy remek, de ez neked így kevés, nem jó.

4. Ha nem, akkor azt csinálsz, amit akarsz.

2022. jan. 6. 16:19
 26/26 anonim ***** válasza:
90%

Ja hogy hébe- hóba találkoztok?

Akkor mit akarsz?Épíccsen házat,meg vegyen babakocsit?

Ez nem kapcsolat hanem chatelgetés,vagy haverkodás max.

Mi az hogy nem enged el?Mikor együtt se vagytok,csak elméletben!

2022. jan. 6. 23:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!