Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire normális szerintetek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális szerintetek? Szerintetek "megcsaljam"? Ilyen esetben ez megcsalás egyáltalán?

Figyelt kérdés
Szóval adott egy személy, akivel fél éve ismerkedem, kialakult egy nagyon bensőséges kapcsolat. Kaptam tőle mindent, szeretlek, ígéret hegyek, jövőbeli tervek, amikben benne voltam. Az egy nagyon szép időszak volt, tényleg, madarat lehetett volna fogatni velem. Most meg állítása szerint még nem tudja eldönteni szeret-e. Idő kell neki, hogy biztosra tudja mondani. Az a baj, én szerelmes vagyok tudom. De én ezt az egyoldalú szerelmet nem bírom kezelni, pláne, hogy tudom, azelőtt milyen volt. Nekem most ez igy lapos, ahogy neki "jó". Olyan mintha már nem venne komolyan, mint az elején, viszont nem is akar "elengedni", mert ha megemlítem, hogy ez csak szenvedés, jön a hiszti. Ha ismerkednék, országos cirkusz lenne. Jogos lenne a kiakadás, ha mással szexelve vezetném le a feszkóm? Úgy gondolom, nem tartozom neki semmivel, nem is szeret. Vagy ez így az előzményeket nagyvonalakban ismerve megcsalás? Ti mit tennétek?

2022. jan. 6. 10:12
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
8-as de ha nem szeret viszont elmondása szerint, várjak éveket a csodára, vagy még egy pofára esésre? Ugyanakkor nem tudom elengedni, de nem kapok szeretetet.
2022. jan. 6. 10:34
 12/26 A kérdező kommentje:
10es találkoztunk már, de nem kivitelezhető gyakran.
2022. jan. 6. 10:35
 13/26 anonim ***** válasza:
90%
Keress egy másik pasit, akkor majd el fogod tudni engedni. Ezt a gyökeret meg rázd le.
2022. jan. 6. 10:36
 14/26 anonim ***** válasza:
93%
Én ezt nem értem: miért nem jöttetek össze. Értem, hogy hiteget, de miért?
2022. jan. 6. 10:38
 15/26 anonim ***** válasza:
93%

Szinte ugyan ebben voltam én is annyi különbséggel h mi nem vallottunk szerelmet egymásnak, de a pasi ugyan így nem tudta h mit akar kellettem is neki meg nem is.

Én elengedtem a dolgot és most meg kapar utánam de már nem nagyon veszem fel.

Jobb ha ezt lezárod, légy talpraesett és mondd meg neki h ha nem tud dönteni akkor te döntesz helyette is és lezárod.

Online bármit lehet írni tudod...

10es voltam

2022. jan. 6. 10:38
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Ha nem szeret engedjen el, de akkor is én vagyok a hibás, ha megmondom, hogy akkor legyen vége ennek. Hogy én hogy gondolkodhatok ilyesmin, meg hogy ő szeretne velem lenni, de ő még nem jutott el arra a szintre mint én.... áhhh, mindig összehoz egy monólógot, én meg elgyengülök, és folytatódik minden.
2022. jan. 6. 10:41
 17/26 A kérdező kommentje:
Ja és jön a hiszti, hogy akkor találjak mást, meg hogy ez ìgy nem működik... erre helyeselni szoktam és akkor meg tagad, magyarázkodik, hogy megoldjuk
2022. jan. 6. 10:44
 18/26 anonim ***** válasza:
91%

Akkor csak annyit mondj neki hogy neked ez így kevés és elkezdesz mellette másokkal is ismerkedni amíg ő eldönti mit is akar.

És ne írj neki pár napig had tudja hogy komolyan gondolod.

2022. jan. 6. 10:56
 19/26 anonim ***** válasza:
90%

De most komolyan mit eszel rajta?

Egy ilyen hisztit én még egy nőtől sem hallgatnék végig, nem hogy egy másik hapsitól.

Jézus gyere le..

2022. jan. 6. 10:58
 20/26 anonim ***** válasza:
92%

Nem is értem az egészet, mire vársz. Ha már így indul az egész, úgysem lesz belőle semmi. Nem beszélve a hisztis kisgyerekről. Ilyenektől alapból menekülni kell. Ha egy kapcsolatnak már az elején menekülni akarsz, az nem kapcsolat, az semmi. És ha eddig alig találkoztatok, akkor szerelmes sem lehetsz, az ugyanis nem így működik. Szerelem akkor van ha ismersz valakit, akivel találkozol minden nap, ismered a hülyeségeit is, de azzal együtt is ő a leglegleg aki nélkül nem tudsz élni. Ez eddig maximum vágy volt, de már az sem. Hajtsd el a picsába, és keríts egy másikat. Ennyi.

Addig is menj el egy buliba és szexelj amennyit tudsz! :)

20L

2022. jan. 6. 11:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!