Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit lehet kezdeni egy ilyen helyzettel? 30F
Ma egy ketgyermekes anyukat pillantottam meg az orvosi rendeloben, es nemcsak azert mert irto csinos volt, hanem azert, mert atlatszott a G string bugyija a fekete latex nadragja alatt.
Termeszetesen az elso gondolatom az volt, hogy de jo lenne megfogni a feneket, aztan a masik mar az, hogy elkepzeltem csak bugyiban, es hogy milyen jo lenne felhuzni a fekete csipkes vekony bugyijat. Szemem nem birtam levenni a fenekerol, annyira szembetuno volt az, hogy total atlatszott a bugyija.
Eszemben volt az is, hogy szolni kellene neki, hogy nagyon atlatszik (nyilvan ha ketten vagyunk, batran meg is teszem, na de 20 ember elott), persze a latvany nemcsak engem ragadott magaval, sokan megneztek azt a feneket a magukenak, de a legtobben zavarban voltak, probaltak elfordulni, na en le nem vettem a szemem. Persze a holgy el volt foglalva a gyerekekkel, igy hatra sem nezett, ezert nem zavartattam magam.
Nektek volt mar hasonlo gondolat egy ilyen helyzetben? Halkan jegyzem meg, rohadtul bugyifetises vagyok, imadom ha atlatszodik a bugyi vagy ha villan a bugyi😁

Szolj anyádnak hog járjon harisnyában ő is.
Ha már ez vonzó hogy anyák öltöznek pr.stinak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!