Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ezzel a helyzettel kezdeni? Durva fétis ez, én vagyok frigid?
Két éve vagyunk együtt, az elején jó volt, teljesen normális, átlagos dolgokat csináltunk popsival megfűszerezve.. de ennyi.
Aztán, sajnos az én hibámból - mert mosolyogva engedtem - egyre több mindent kipróbáltunk.
Eljutottunk odáig, hogy ő már csak a pisire indul be. Rettenetesen erősen ujjaz, a fájdalomtól bepisilek, ujjazás közben ez kispriccel .. mindenhova.. imádja, ha rá. Az arcára, a szájába különösen, a testére. Mindig ez a pisi van.. én pedig már a vele való szex gondolatától sem alszom.
Próbáltam magyarázni neki, hogy legyünk romantikusak, finoman is szeretem, csinálja finoman, de körülbelül 2 percig tudja ezt tartani, utána úrrá lesz rajta a vágy, ami beindítja és jön ez a pisilj, erősebben, még...
Utána 2 órát mosok, mert nem szeretnék pisiben aludni. Ő inkább örül ennek, hogy "minden pisis lett"..
Egyszer szard is arcon, hàtha ez elég undorító neki.
Bocsàss meg, de ez így nem egy kétoldalú dolog.
A kapcsolatban is egy irànyítàsmàniàs türhő faszparaszt?
Nem kamukérdés!!
Azért vagyok vele, mert abban a kicsi részben, amikor nem ez van, nem a pisi, akkor jó vele!
Hát lehetne tőlem nagyon jó minden, de nem érdeklne, ha amúgy úgy ujjazna hogy bepisilek a fájdalomtól.
Amúgy vannak még normális férfiak csak szólok
33N
Ezt ne komolytalankodd el,és ne vedd félvállról.
Csak sólok. Hogy a folyamatos durva behatolás,ami mindegy hogy újjal vagy bármi mással valósul meg. Az később rákos folyamatot indít el.
A másik,hogy a húgyhólyagod,folyamatos irritálása is később húgyúti problémákhoz fog vezetni.
Ez nem a spriccelős orgazmus. Mert ez az analfabéta kontár barbár azt hiszi.
Egyébként te azért a max két percért képes vagy hosszú perceket,vagy órákat szenvedni?
Nem tudom. Ha ez neked jó. Akkor baj van a fejedben,és nincs rendben az értékrended.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!