Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet ezzel a helyzettel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ezzel a helyzettel kezdeni? Durva fétis ez, én vagyok frigid?

Figyelt kérdés

Két éve vagyunk együtt, az elején jó volt, teljesen normális, átlagos dolgokat csináltunk popsival megfűszerezve.. de ennyi.

Aztán, sajnos az én hibámból - mert mosolyogva engedtem - egyre több mindent kipróbáltunk.

Eljutottunk odáig, hogy ő már csak a pisire indul be. Rettenetesen erősen ujjaz, a fájdalomtól bepisilek, ujjazás közben ez kispriccel .. mindenhova.. imádja, ha rá. Az arcára, a szájába különösen, a testére. Mindig ez a pisi van.. én pedig már a vele való szex gondolatától sem alszom.

Próbáltam magyarázni neki, hogy legyünk romantikusak, finoman is szeretem, csinálja finoman, de körülbelül 2 percig tudja ezt tartani, utána úrrá lesz rajta a vágy, ami beindítja és jön ez a pisilj, erősebben, még...

Utána 2 órát mosok, mert nem szeretnék pisiben aludni. Ő inkább örül ennek, hogy "minden pisis lett"..

2021. febr. 14. 19:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Hagyd el
2021. febr. 14. 20:01
 2/17 Noren1989 ***** válasza:
90%

Egyszer szard is arcon, hàtha ez elég undorító neki.

Bocsàss meg, de ez így nem egy kétoldalú dolog.

A kapcsolatban is egy irànyítàsmàniàs türhő faszparaszt?

2021. febr. 14. 20:02
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
"a fájdalomtól bepisilek, ujjazás közben " és neked csak ez jut a leirásod szerint. Tényleg miért vagy vele?
2021. febr. 14. 20:05
 4/17 anonim ***** válasza:
50%
kamukérdés
2021. febr. 14. 20:06
 5/17 anonim ***** válasza:
95%
mi a f..szért vagy egy ilyen gyökérrel?
2021. febr. 14. 20:07
 6/17 A kérdező kommentje:

Nem kamukérdés!!

Azért vagyok vele, mert abban a kicsi részben, amikor nem ez van, nem a pisi, akkor jó vele!

2021. febr. 14. 20:08
 7/17 anonim ***** válasza:
96%

Hát lehetne tőlem nagyon jó minden, de nem érdeklne, ha amúgy úgy ujjazna hogy bepisilek a fájdalomtól.

Amúgy vannak még normális férfiak csak szólok

33N

2021. febr. 14. 20:11
 8/17 anonim ***** válasza:
95%

Ezt ne komolytalankodd el,és ne vedd félvállról.

Csak sólok. Hogy a folyamatos durva behatolás,ami mindegy hogy újjal vagy bármi mással valósul meg. Az később rákos folyamatot indít el.

A másik,hogy a húgyhólyagod,folyamatos irritálása is később húgyúti problémákhoz fog vezetni.

Ez nem a spriccelős orgazmus. Mert ez az analfabéta kontár barbár azt hiszi.

Egyébként te azért a max két percért képes vagy hosszú perceket,vagy órákat szenvedni?

Nem tudom. Ha ez neked jó. Akkor baj van a fejedben,és nincs rendben az értékrended.

2021. febr. 14. 20:37
 9/17 anonim ***** válasza:
94%
Mindig azt hiszen, hogy nem tudok már durvább dolgot olvasni/hallani, és aztán jönnek az olyan kérdések, mint ez.
2021. febr. 14. 20:45
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt amit a hasonló esetekben amikor valaki nem tartja tiszteletben a kérésedet, önző az ágyban, nem érdekli mi a jó neked és mi nem, csak az érdekli ő mit akar. Megbeszéled vele, ha ez sem segít akkor meg otthagyod a francba az önző pötst. Szerinted mitől változna meg ha eddig nem tudtál rá hatni? Semmitől, te vagy a hülye ha ezt elviseled.
2021. febr. 14. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!