Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet ezzel a helyzettel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ezzel a helyzettel kezdeni? Durva fétis ez, én vagyok frigid?

Figyelt kérdés

Két éve vagyunk együtt, az elején jó volt, teljesen normális, átlagos dolgokat csináltunk popsival megfűszerezve.. de ennyi.

Aztán, sajnos az én hibámból - mert mosolyogva engedtem - egyre több mindent kipróbáltunk.

Eljutottunk odáig, hogy ő már csak a pisire indul be. Rettenetesen erősen ujjaz, a fájdalomtól bepisilek, ujjazás közben ez kispriccel .. mindenhova.. imádja, ha rá. Az arcára, a szájába különösen, a testére. Mindig ez a pisi van.. én pedig már a vele való szex gondolatától sem alszom.

Próbáltam magyarázni neki, hogy legyünk romantikusak, finoman is szeretem, csinálja finoman, de körülbelül 2 percig tudja ezt tartani, utána úrrá lesz rajta a vágy, ami beindítja és jön ez a pisilj, erősebben, még...

Utána 2 órát mosok, mert nem szeretnék pisiben aludni. Ő inkább örül ennek, hogy "minden pisis lett"..

2021. febr. 14. 19:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy ő a pisilésre indul be, parafília, nem veled van bármi hiba. Addig nem lenne gond, ha neked is tetszene a dolog.

Beszélj vele erről, hogy neked ez így nem OK, de ne csak szex előtt, hanem egyszer üljetek le és beszélj vele komolyan, felnőtt módon, egyértelművé (!) téve, hogy ez így neked nem jó.

Ha nem akar változtatni, akkor hagyd ott. Sajnos ő egyszerűen aberrált, amit neked egyáltalán nem kell magadra eröltetni.

Szerintem onnantól kezdve, hogy azt írod, hogy neked valami fáj, már mondtad neki, hogy másképp akarod, de őt ez nem érdekli, már te is tudod, hogy mi a helyes megoldás: a szakítás.

2021. febr. 14. 23:20
 12/17 anonim ***** válasza:
82%
Nyomatékosan próbáld megbeszélni vele mer különben ennek vége lesz. Nagyon fontos dolog a jó szex a kapcsolatban de te ezt nem élvezed ugy ahogy kellene. 🥺 Sok sikert
2021. febr. 15. 10:28
 13/17 Bolcs_Elek ***** válasza:
100%
El kell hagyni azt a pasit azonnal
2021. febr. 15. 11:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

veled vab a baj. Mert olyannal vagy aki bánt,fájdalmat okoz...

"mert abban a kicsi részben, amikor nem ez van, nem a pisi, akkor jó vele!" Ez aztán az indok egy joformán bántalmazó kapcsolat fentartására...ráadásul ugy hogy nem függesz tőle.

2021. febr. 23. 20:18
 15/17 anonim ***** válasza:
De szeretnek szex közben pisit spriccelni, nekem meg ez a vágyam, de még nem sikerült, se spontán, se szándékosan! De nem fájdalom árán!!! Mert az nem normális.
2021. febr. 27. 21:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha úgy ujjaz fajdalmasan, hogy körömmel kapar, bakteriumfertozest is kaphatsz!
2021. febr. 27. 21:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet azt hiszi h élvezed. Mondd el neki h "nem"!
2021. febr. 28. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!