Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mit tudok ezzel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tudok ezzel a helyzettel kezdeni?

Figyelt kérdés
Nekem van egy ilyen furcsa hidegrázos, megremegős érzésem egy olyan fél perccel azelőtt hogy csiklói orgazmusom lenne. Viszont a barátom szerint ez már egy orgazmus, és mindig abbahagyja az izgatást ezután, de nekem ha így leállunk akkor utána ott minden kellemetlen módon érzékeny lesz, és így az aktus sem kellemes. A legjobban az bosszant, hogy persze én sokszor még le is nyelem neki, de ő azt a plusz 30 másodpercet nem bírja ki, hogy tényleg elmenjek. És mivel minden kellemetlen lesz, magamnak sem tudom “befejezni”, mert rossz érzés. Nagyon sokszor elmondtam már ezt neki, de szerinte nekem egymás után van két orgazmusom ilyenkor, tehát ahogy ő csinálja, úgy egyet már “élvezek”.

2024. márc. 6. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Ha van egy orgazmusod, a második már nem jár?

Csak azt kellene megértetni vele, hogy akkor álljon le, ha te kéred.

2024. márc. 6. 10:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tehát abbahagyja az izgatást, mert ő úgy gondolja, hogy neked ennyi elég volt. hogy mit tudsz tenni? Keresni egy olyan partnert, aki nem értelmi fogyatékos.
2024. márc. 6. 10:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A barátod hülye. Ö akarja neked megmagyarázni hogy te mit érzel, kemény... Írtad, hogy beszéltél már vele erről, de még így se hajlandó tovább csinálni neked, mert ő jobban tudja, mint te...

Szexuális intelligenciája 0. Érdekes, sok férfinak és nőnek amúgy. Ha van türelmed az észlény barátodhoz, akkor te is mond el neki többször. Valamint mond meg neki, hogy ne ő akarjon már kioktatni arról, hogy neked mi a jó...

Ezek után ha leszopod, akkor mikor már nagyon a végén van, hagyd abba és magyarázd meg neki, hogy de ő már elélvezett. Bár amilyen butus, lehet nem fogná fel, hogy épp tükröt tartasz neki..

Vagy hagyd a francba és keress magadnak inkább egy férfit.

2024. márc. 6. 10:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondanám, hogy vagy feldogja, amit mondasz neki, vagy keresel mást, aki képes odafigyelni rád.
2024. márc. 6. 10:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazi seggfej, én szívem szerint még akkor sem hagynám abba, amikor szól, hogy kész van...
2024. márc. 6. 13:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te is tudod a választ... Nem kell minden egybites marhával feltétlenül együtt maradni.
2024. márc. 6. 13:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Jézus, ez egy balf... pasi, piríts rá, hogy elhagyod, ha így folytatja..
2024. márc. 6. 14:07
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
Most, hogy ezt nekünk elmondtad, szerinted fog változni a helyzet?
2024. márc. 7. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!