Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tudnék kezdeni ezzel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék kezdeni ezzel a kellemetlen helyzettel? (Pegging)

Figyelt kérdés

20-on éves férfi vagyok. Tinikori vágyam a pegging kipróbálása (anális szex egy felcsatolhatós műpénisszel, női partnerrel).

Senkinek sem beszéltem róla, csak évekkel ezelőtt egyszer, részegen, haveri kör előtt elmondtam. Öten voltak és azóta is ezt hallgatom, gúnyos poénkodás szintjén. Az egyikük pedig rendesen másként kezel, hűvösebb, rosszindulatúbb azóta.

Más járt már így?

Mit tudnék kezdeni a helyzettel?

2022. nov. 13. 10:28
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Egy életre be skatulyáztad magad!
2022. nov. 13. 10:44
 2/10 Belzebub0319 ***** válasza:
100%
Hanyagold és kerüld őket.
2022. nov. 13. 10:52
 3/10 anonim ***** válasza:
30%
A haverjaid homofóbok, te meg látens homokos. Ebböl már jól, soha nem jösz ki. 🤷🏼‍♂️
2022. nov. 13. 10:54
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Piálj kevesebbet ha nem birod!
2022. nov. 13. 11:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igazából, ezek a haverjaid kretének. Sajnos. Gyalázat, hogy az embert bárki azért szívatja, mert arról mer beszélni, amire felizgul. Komolyan mondom, azt gondoltam, hogy a felnőttek legalább az ovisok agyi szintjét megütik, de nem! Tragédia.
2022. nov. 13. 11:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az a probléma, hogy ezek a "barátok" f*szkalapok. Jobban jársz, hogyha kerülöd őket.

Amúgy abszolút megértelek, 29 éves férfi vagyok, hasonló vágyam van, de nem tudtam még én se megélni, mert nem tudom megosztani senkivel.

Itt a GYK-n pár srác felajánlotta a "szolgáltatását", de nem értik meg, hogy nem vagyok meleg, nem vonz a férfi test..

Ha lenne nő, aki erre nyitott, annak elmondanám, de ez meg nem tudom, hogyan tud kiderülni, hogy nyitott anélkül, hogy egyáltalán felhozzam... 22-es csapdája..

2022. nov. 13. 13:07
 7/10 anonim ***** válasza:
merre laksz?
2022. nov. 14. 06:02
 8/10 manly ***** válasza:
Ne foglalkozz velük, nem érdemlik meg.A pegging ritka de nem elvetendő.
2022. nov. 21. 04:54
 9/10 manly ***** válasza:
Na meg nem homo.
2022. nov. 21. 05:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a haverjaid már kúrják is a nőjeik rajtad meg gúnyolódnak. Ne foglalkozz velük, éretlenek.
2022. dec. 24. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!