Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék kezdeni ezzel a kellemetlen helyzettel? (Pegging)
20-on éves férfi vagyok. Tinikori vágyam a pegging kipróbálása (anális szex egy felcsatolhatós műpénisszel, női partnerrel).
Senkinek sem beszéltem róla, csak évekkel ezelőtt egyszer, részegen, haveri kör előtt elmondtam. Öten voltak és azóta is ezt hallgatom, gúnyos poénkodás szintjén. Az egyikük pedig rendesen másként kezel, hűvösebb, rosszindulatúbb azóta.
Más járt már így?
Mit tudnék kezdeni a helyzettel?
Az a probléma, hogy ezek a "barátok" f*szkalapok. Jobban jársz, hogyha kerülöd őket.
Amúgy abszolút megértelek, 29 éves férfi vagyok, hasonló vágyam van, de nem tudtam még én se megélni, mert nem tudom megosztani senkivel.
Itt a GYK-n pár srác felajánlotta a "szolgáltatását", de nem értik meg, hogy nem vagyok meleg, nem vonz a férfi test..
Ha lenne nő, aki erre nyitott, annak elmondanám, de ez meg nem tudom, hogyan tud kiderülni, hogy nyitott anélkül, hogy egyáltalán felhozzam... 22-es csapdája..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!