Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik nem szeretik ha orálisan kényeztetik őket, Ti miért nem szeretitek? Lelki oka van? Vagy maga az érzés kellemetlen? Illetve volt, hogy hosszú ideig nem szerettétek, de jött egy pasi, akivel viszont kimondottan imádtátok?
Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 07:23
1/6 anonim válasza:
Egyszerűen nekem mindig is kielégítő volt maga az aktus, nincs semmi más oka.
2/6 A kérdező kommentje:
Előjáték gyanánt sem volt ez "prioritás"? Értsd jól :) Úgy értem, hogy nem csupán az effektív szexet kiváltó orális kényeztetésre gondoltam.
2022. nov. 5. 07:27
3/6 anonim válasza:
Egy darabig az egész szexet nem szerettem, trauma miatt, ha ez számít.
4/6 anonim válasza:
Én amúgy szeretem, de annyira sok a béna pasi, akik ráadásul megsértődnek, ha szólni merek, hogy hogyan is kéne, hogy általában első próbálkozás után meg szoktam mondani, ha nem csinálja jól, hogy nem szeretem, és kész. Érezhető azonnal, ha a pasi szereti, amit csinál, meg ahogyan lereagálja, ha beleszólok. Csak úgy tudom élvezni én is, ha a másiknak sem nyűg.
5/6 anonim válasza:
"Első próbálkozás után meg szoktam mondani, ha nem csinálja jól, hogy nem szeretem"
Inkább meg kéne tanítani a pasikat arra, hogyan csinálják a nyalást, hogy élvezzed. De te lusta vagy arra, hogy tanítsd őket
6/6 anonim válasza:
"akik ráadásul megsértődnek, ha szólni merek, hogy hogyan is kéne"
Ezt nem sikerült értelmezni?
És amit utána írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!