Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy 12 év alatt egyszer se ébresztett úgy a barátnőm, hogy szopik? Pedig már sokszor mondtam neki, h nagy vágyam?
Figyelt kérdés
2022. jan. 6. 09:29
1/36 anonim válasza:
Normális igen. Neked nagy vágyad, neki nem.
2/36 anonim válasza:
Lehet neki meg az a nagy vágya, hogy 12 év után megkérd a kezét.
3/36 anonim válasza:
De neki nem. Te megteszel neki mindent, amire vágyik? Szexuális téren kívül is akár. Ha erre nem a válasz, akkor már meg is van, hogy mi a probléma.
4/36 A kérdező kommentje:
Igen, megkértem a kezét. Mindent nem tudok megtenni, mert sokat dolgozok, ő meg csak 4 órát. De ok, elfogadom, lehet csak nekem nagyok a vágyaim.
2022. jan. 6. 09:34
5/36 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy vannak vágyaitok amikkel a másik nem tud azonosulni.
Én egyszer megkérdeztem a páromat, hogy szeretné-e, ha így kelteném, és mondta, hogy elméletbe jól hangzik, szexi, meg minden, de neki reggel az első dolga a pisilés. Ha még ingerelném a farkát, tuti nem bírná ki vagy ha igen, akkor is folyton arra koncentrálna, hogy ne pisiljen, szóval a szexuális illúzió is le van rombolva.
Amúgy a második válasza elég ütős.
6/36 A kérdező kommentje:
A második válasza már teljesült. Már megkértem a kezét, szép gyémánt gyűrűvel, Mallorcán, ahogy szerette volna.
2022. jan. 6. 09:37
7/36 A kérdező kommentje:
5ös, egyébként álló cerkával én nem tudok pisilni.
2022. jan. 6. 09:38
8/36 A kérdező kommentje:
Monjduk nézegettem az árakat, egy prostinál 10 ropi egy lecsapolás szájjal. Nem sok.
2022. jan. 6. 09:39
9/36 anonim válasza:
6-os:
Akkor meg miért úgy írtad, hogy barátnőd és nem feleséged/jegyesed?
Habár, bevallom 12 év ide vagy oda, a 8-as megnyilvánulásod után úgy kibasználak mint macskát szarni.
10/36 A kérdező kommentje:
Akkor jegyesem. 9-es szted a te pasid nem tudja az árakat? Ne legyél már álszent. Nem fogja az orrodra kötni, hogy megnézte.
2022. jan. 6. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!